Manchester City vs Leicester – Premier League oddstips

Denne helgen byr på full serierunde i Premier League med unntak av kampen West Ham-Liverpool som er utsatt på grunn av at Liverpool spiller i VM for klubblag. Imidlertid er det klart for toppoppgjør når nummer to og tre i ligaen barker sammen på Etihad Stadium klokken 18.30 på lørdag. Både vertene Manchester City og gjestene Leicester er to lag som scorer mye mål. Det taler for at det blir en kamp med scoringer til begge lagene.

Hent opptil 2000 kroner i oddsbonus hos Betsson

Hjemmelaget Manchester City

Blant annet på grunn av langtidsskader hos flere sentrale spillere så har ikke alt gått på skinner for City i Premier League denne sesongen. De 17 første kampene har gitt 11 seire, 2 uavgjort og hele 4 tap. Laget ligger nå på tredjeplass med 35 poeng, og det er hele 14 poeng opp til serieleder Liverpool. Selv om det har buttet imot i serien er det likevel de blå fra Manchester som står med flest scoringer i serien med sine 47 mål. Hjemme på Etihad har de et scoringsnitt på 3,3 mål og i kampen mot Leicester kommer de garantert til å lage mål. 

Bortelaget Leicester

Om det har buttet litt imot for vertene hittil i sesongen, så har gjestende Leicester hatt en litt overraskende god start på den. Med 12 seire, 3 uavgjort og kun 2 tap er det blitt 39 poeng og en andreplass på tabellen. Det betyr at selv med tap så vil de beholde plasseringen på ligatabellen. Etter City og Liverpool er Leicester laget som har scoret flest ganger denne sesongen. Hittil er det blitt 40 scoringer, og som det gjerrigste laget i serien har de ett plussmål mer enn Manchester City. Laget er gode til å score på bortebane og har et snitt borte på 2,1 mål. Selv i dette vanskelige borteoppgjøret vil gjestene score og gjøre sitt for å holde på statistikken. 

Slik tenker vi

Blant bookmakerne er Manchester City soleklar favoritt i denne kampen. Imidlertid kommer ikke Leicester til å gi seg uten sverdslag. Det betyr en tett, men samtidig fartsfylt kamp med sjanser til begge lagene. Dette er lag som sjelden går av banen uten å score mål, og mål tror vi det kommer til å bli på begge lagene i denne kampen. Derfor spiller vi på at begge lagene scorer til 1,63 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Både Manchester City og Leicester scorer i denne kampen til 1,63 i odds hos Betsson

Team Bettingspesialisten