Blackburn vs Wigan – EFL Championship oddstips

Blackburn vs Wigan - EFL Championship oddstips

Det er lille julaften, og i dag har man sjansen til å se Blackburn spille mot Wigan på Ewood Park i Engelsk Championship. Dette kommer til å bli en spennende kamp mellom to lag som ligger på helt forskjellige plasser på tabellen. Kampen starter klokken 20.45 dersom du ønsker å følge med!

Hent din odds-velkomstbonus hos Betsafe her!

Hjemmelaget Blackburn Rovers

Blackburn har den siste tiden gjort en strålende jobb og ligger nå på 10. plass. De har spilt seks strake kamper i ligaen uten tap, hvor fem av de er trepoengere. Dersom de vinner i kveld vil de få like mange poeng som Brentford som for øyeblikket ligger på kvalik. Så man kan si at det de holder på med for tiden virkelig er imponerende.

Bortelaget Wigan Athletic

Wigan ligger på en siste plass og har spilt de elleve kamper uten seier i ligaen hvor seks av dem har endt med tap. Likevel står de med to ganske så sterke resultater etter hverandre hvor de spilte 1-1 mot lederen i serien WBA, i tillegg til 1-1 mot Huddersfield som har en ganske ok form for tiden. Men det har likevel ikke gitt nok poeng til bortelaget som gjør at de ligger på bunnen av tabellen. Dersom de klarer å stikke av med en seier i aften derimot, vil de kunne klatre forbi tre lag.

Vi tror dette

Blackburn har som nevnt gjort det veldig bra de siste kampene deres, i motsetning til Wigan som ligger helt på bunnen. Vi tror derfor at Blackburn har gode sjanser til å stikke av med seieren i kveld. Vi tipper at Blackburn vinner med en odds på 1.80 hos Betsafe. Husk at du også har muligheten til å tippe på liveodds samtidig som du ser på kampen!

Vårt oddstips: Vi tipper at Blackburn vinner på hjemmebane på Ewood Park mot Wigan i kveld med en odds på 1.80 hos Betsafe.

Team BettingSpesialisten