Manchester United vs Newcastle – Premier League oddstips

Manchester United vs Newcastle – Premier League oddstips

Romjulen byr på flere spennende kamper. I kveld klokken 18.30 møter Manchester United Newcastle på Old Trafford. Solskjær gjør det svært bra mot lagene som ligger på topp, mens lagene som er svakere er en utfordring. Det som det kjempes om i kveld er å komme nærmere topplagene. Manchester United ligger på en 8. plass mens Newcastle ligger hakk i hel på en 9. plass.

Hent din velkomst-oddsbonus hos NordicBet nå!

Hjemmelaget Manchester United

United har gjort det svært bra den siste perioden og kommer fra noen imponerende kamper hvor de blant annet vant over Tottenham og kom ut med seier i derbyet mot City på bortebane. Men de to kampene som kom etter dette var ikke like imponerende. Manchester United spilte mot Everton på hjemmebane og mot Watford på bordbane hvor de ikke klarte seg. Alt de klarte å få ut av det var noen fattige poeng.

Bortelaget Newcastle United

 Newcastle har klart å ta like mange poeng som motstanderen og har vært overraskende denne sesongen. Uten Bentiez var det mange som trodde at Newcastle skulle slite, men de har faktisk klart seg ganske bra. De slo Palace, hvor Almiron var den eneste som scoret mål. Men utifra statistikken kan man ikke forvente så mange mål fra Newcastle under kveldens møte.

Vi tror dette

United har denne sesongen spilt 4 kamper med seier, 4 kamper som har vært uavgjort og et tap på Old Trafford. United har heller ikke hatt særlig mye hvile den siste tiden. Newcastle har heller ikke akkurat skutt feilfritt når de har spilt borte denne sesongen. Vi tror faktisk at det blir uavgjort mellom lagene og velger å tippe hos NordicBet idag.

Vårt oddstips: Vi tipper at det blir uavgjort mellom Manchester United og Newcaste med en odds på 5.25 hos NordicBet.

Team BettingSpesialisten