Wolverhampton vs. Manchester City – Premier League oddstips

Wolverhampton vs. Manchester City – Premier League oddstips

Det nye året, 2020, sniker seg innpå med stormskritt. Vi er i en periode med travle dager, hvor vi skal balansere jobb, unger som har fri, shopping og mye annet. Mange oss trenger derfor en pause fra alt stress og mas. Og hva er vell da bedre enn å kunne tippe på odds på en kamp, sette seg ned i godstolen og kjenne adrenalinet pumpe i det man enten vinner eller taper på det man har satset på. I dag spiller Wolverhampton mot Manchester City på Molineux Stadium. Hjemmelaget har lykkes i å gjøre det bra mot gjester på hjemmebane tidligere, men vi tror dette endrer seg i kveld!

Tipp på odds hos MobileBet i dag ved å klikke her

Hjemmelaget Wolverhampton

Wolverhampton har sannelig fått det til denne sesongen. De ligger for øyeblikket på sjetteplass på tabellen og har klart å få 27 poeng på 18 kamper. Faktumet er at de, bortsett fra Liverpool, er det laget som har tapt minst, sammen med Leicester. De to siste kampene de har spilt har de ikke briljert like mye som tidligere. For to kamper siden tapte de mot Tottenham. Sist kamp klarte de ta med seg en stram seier over Norwich.

Bortelaget Manchester City

Manchester City har også ganske fine resultater den siste tiden. De ligger nå på en tredje plass på tabellen og ligger da elleve poeng bak Liverpool som er spilt en kamp mindre. Manchester City har ikke klart å ta med seg en seier fra Molineux Stadium siden 2012, og de tapte mot Wolverhampton i oktober. Så kanskje de er tid for en revansj?

Dette tror vi

Vi tror at Manchester City er klar for revansj på Moljneux Stadium i kveld. City har også vunnet de siste fire kampene de har spilt på rad. Wolverhampton tapte mot Tottenham i den siste kampen på hjemmebane og har den siste tiden sett bedre ut på bortebane enn hjemme.  Vi tror derfor at Manchester City vinner i kveld + over 1.5 i mål. Og vi spiller hos MobileBet i dag.

Vårt oddstips: Vi tror at Manchester City vinner mot Wolverhampton i kveld med over 1.5 mål med en total odds på 2.56 hos MobileBet.

Team BettingSpesialisten