Derby County vs Charlton Athletic – Engelsk Championship oddstips

Derby County vs Charlton Athletic – Engelsk Championship oddstips

Det er ikke den mest hektiske dagen når det kommer til fotball iallfall, men om du er interessert i norsk ishockey så finnes det noen kamper du kan se i GET-ligaen. Vi på BettingSpesialisten derimot gjør oss klare for ENG Championship hvor Derby møter Charlton.

Få en velkomst-oddsbonus på opptil 2000 kr ekstra hos Betsson ved å klikke her

Hjemmelaget Derby County

Derby har hatt en tøff sesong da de mangler tre viktige brikker i forhold til fjorårets sesong. Frank Lampard gikk over til Chelsea og med det tok han med seg to av spillerne. Men for å ha det sagt så var begge på utlån til Chelsea. Mount og Tomori har begge gjort det bra under Premier League. Det er også mye annet som har hendt for hjemmelaget. Kaptein Richard Keogh ble skadet etter fylle-kjøring skandalen, og ble også sparket av Derby. Derby ligger helt nede på 18. plass på tabellen. Det blir svært spennende og interessant å følge med på hva Derby gjør videre utover sesongen.

Bortelaget Chartlon Athletic

Charlton har også hatt det tøft den siste tiden, hvor de etter en god start har falt på tabellen. Noe som egentlig var forventet. De fikk seg en liten opptur da de møtte Bristol som også har en tøff tid. Ni av spillerne deres har vært ute til denne kampen. Andre har nå steppet opp og har gjort det slik at Charlton nå ligger et poeng foran Derby.

Vi tror dette

Derby må vinne denne kampen dersom de skal kunne klatre på tabellen. Men etter syv strake kamper uten en seier virker det lite sannsynlig. Charlton er nødt til å sloss meg klør for å få poeng her. Vi tror likevel at Derby stikker av med seieren i kveld.

Vårt oddstips: Derby stikker av med seieren mot Charlton med en odds på 1.83 hos Betsson.

Team BettingSpesialisten