Den historiske esport-utøveren Remilia har gått bort

Den historiske esport-utøveren Remilia har gått bort

Maria «Remilia» Creveling gikk bort den 27. desember 2019 hvor hun sovnet stille inn. Hun ble bare 24 år gammel og var en historisk esport-spiler.

Det var nemlig i League of Legends i 2015 at hun var den første kvinnelige spilleren som deltok i proffligaen LCS. 16. januar 2016 spilte hun sin første kamp i NA LCS for Renegades. Men det tok ikke lange tiden på elitelaget før hun trakk seg. Grunnen til dette var at hun var en transkvinne og fikk mye dårlige kommentarer på nettet pga dette. Det ble derfor svært vanskelig å å takle. Hvordan hun døde og hva som er årsaken er foreløbig ukjent. Men dødsfallet er også bekreftet av LCS i følge dagbladet.

Hvem var Maria ”Remilia” Creveling?

Remilia var kallenavnet til Maria Creveling, men hun hadde også flere nicknames hvor hun ble kalt for Remi og Yuno også. Hun ble født den 2. februar 1995. Hun startet sin karriere i League of Legends i midten av 2013, hvor hun var en støttespiller for mange amatørteam som prøvde å kvalifisere seg til NA CS som er NA LCS sin andre liga. Dette var noe hun oppnådde i midten av 2015 etter at hun og teamet hennes, Misfits NA, slo Magnetic på 2015 NA CS sommer kvalik. Etter dette endret Misfits NA navn til Renegades. Teamet klarte deretter å slå Team Coast i 2015 NA CS sommerfinalen, som igjen førte til kvalifisering for 2016 NA LCS vår Split.

Vi ønsker å strekke ut våre dypeste kondolanse til familie, venner og fans.

Team BettingSpesialisten