Arsenal vs Leeds – FA Cup oddstips

Arsenal vs Leeds – FA Cup oddstips

Den tredje omgangen av FA-cupen starter denne mandagskvelden når Arsenal tar imot Leeds hjemme på Emirates Stadium. Det ser ut som Arsenal har lagt en plan hvor de da spiller i angrep, noe som kan passe hjemmelaget svært godt. Vi tror at dette oppgjøret kommer til å bli veldig spennende og artig.

Hent din velkomstbonus hos LeoVegas her

Hjemmelaget Arsenal

Arsenal vant på hjemmebane mot Manchester United, noe som var en svært viktig kamp. Dette var da lagets første seier på fem kamper. I tillegg var det også Mikel Arteta, som er Arsenals nye trener, sin første trepoenger. Kveldens kamp mot Leeds kan bli en tøff en, og spørsmålet her er om Arteta og Arsenal klarer å oppnå den andre seieren på rad.

Bortelaget Leeds

Leeds har kun klart å vinne en seier på deres fem siste kamper. Med halve sesongen igjen topper Leeds tabellen og kampen om et avansement til Premier League. Men det skal også nevnes at Leeds i mange sesonger har rast mot høyesteligaen og dermed klart å miste den om våren.

Dette tror vi

Selv om Leeds topper på tabellen og har fart mot Premier League, så er det en hel del som skiller lagene. Foruten at Arsenal har stjernespillere i verdensklasse på en del posisjoner, så har de også en bredere tropp en Leeds. Vi tror at Arsenal kommer til å stikke av med seieren i kveld selv om det mulig kan bli en rotete kamp. Vi tipper hos LeoVegas med en odds på 1.43. Dersom du syntes oddsen er litt lav, så husk at du også kan tippe med handikap. Det er også mulig å tippe på liveodds.

Vårt oddstips: Vi tipper at Arsenal vinner mot Leeds i dag på Emirates Stadium med en odds på 1.43 hos LeoVegas.  

Team BettingSpesialisten