Valencia vs Real Madrid – SPA Supercup oddstips

Valencia vs Real Madrid – SPA Supercup oddstips

Cupkampene fortsetter hele uken, og vi går nå inn i semifinalen denne onsdagen mellom Valencia og Real Madrid i den spanske supercupen. Kampen blir spilt i Saudi-Arabia på King Abdulla Sports City. Stadion har også kallenavnet The Shining Jewel og er et multibrusk stadium. Det som er nytt for årets cup er at alle kampene spilles i Saudi-Arabia, hvor kampene avgjøres umiddelbart. Det vil si at det ikke blir returmøter dersom det blir uavgjort mellom partene. Semifinalene spilles i dag og i morgen, mens finalen er i helgen. Dette er da en spesialdesignet turnering hvor det kan oppstå en rekke forskjellige meninger fra folk.

Hent din oddsbonus hos Betsafe her

Real Madrid

Det har ikke vært lett for Real Madrid den siste tiden. Men fra helgen hvor de spilte mot Barcelona klarte de å ta to poeng. Før det spilte de uavgjort 2-2 mot Espanyol i derbyet. Sist Real Madrid møtte Valencia var i midten av desember hvor de da spilte uavgjort 1-1 på Valencias hjemmebane. Og vi kan tro at de er klar for omkamp nå.

Valencia

Valencia står som motstandere til storklubben Real Madrid i semifinalen i den spanske supercupen. De stiller med to kamper bak seg uten tap. De kjemper nå for fjerdeplassen i cupen, i likhet med forrige sesong. Sevilla ligger for øyeblikket på fjerdeplassen med et fire poengs forsprang, Mellom dem finner man Real Sociedad.

Vi tror dette

Vi tror at det blir en tett kamp mellom to sterkt formede lag. Valencia har imponert til tross for en del skader og har vært vanskelig å slå. Real Madrid har rykket mye opp, men står overfor en tøff utfordring her. Spillet sitter for begge lagene de fire siste kampene. Vi tipper at det blir under 3.5 mål hos Betsafe. Husk at du kan benytte deg av cashout-funksjonen, og tippe på live odds.

Vårt oddstips: Vi tror det blir under 3.5 mål med en odds på 1.44 hos Betsafe

Team BettingSpesialisten