Roma vs Juventus – Serie A oddstips

Italienske Serie A er halvspilt etter den kommende serierunden. Den største stjernen i ligaen er kanskje Cristiano Ronaldo, men det er ingen tvil om at ligaen fikk litt ekstra fokus da Zlatan Ibrahimovic returnerte til Italia og AC Milan i julen. På søndag er det klart for et gigantoppgjør på Olympiastadion i Roma når Juventus møter Roma. En kamp som virkelig vil vise om gjestene fra Torino har det som skal til for å vinne Serie A for niende sesong på rad.

Hent en oddsbonus på opptil 2000 kroner hos Betsson

Hjemmelaget Roma

Med ti seire, fem uavgjort og tre tap ligger Roma på fjerdeplass i Serie A med 35 poeng. Det er ti poeng mindre enn gjestene, men Roma er et bedre lag enn hva poengdifferansen indikerer. Det er for eksempel mindre enn to år siden at laget spilte semifinale i Champions League. Etter to klare ligaseire mot Fiorentina og SPAL gikk de på et overraskende 0-2-tap hjemme mot Torino i den siste serierunden. En kamp som Roma dominerte, men hvor gjestene stod for målene. Hovedstadslaget rister nok denne skuffelsen raskt av seg, og anført av Edin Dzeko vil de gjøre sitt for å score mål mot Juventus.  

Bortelaget Juventus

Med fjorten seire, tre uavgjort og kun et tap troner Juventus øverst på ligatabellen med 45 poeng. Samme poengsum som den største utfordreren Inter har. Det eneste serietapet kom sist de gjestet Olympiastadion og spilte mot Lazio. Den gamle dame fra Torino ser ut til å ha funnet formen og i den siste serierunden ble det en sterk 4-0-seier hjemme mot Cagliari. En kamp hvor forøvrig Cristiano Ronaldo laget sitt første hat trick for Juventus. I tillegg til Ronaldo kan både Paulo Dybala og Gonzalo Higuain score avgjørende mål.

Slik tenker vi

Roma kommer ikke til å gi seg uten sverdslag i denne kampen. I dette møtet er det mer enn prestisjen det spilles om. Her ønsker begge lagene tre poeng og for all del ikke å gå på et nederlag. Likevel tror vi at Juventus er hakket bedre og har flere notoriske målscorere som vil avgjøre kampen i gjestenes favør. Derfor spiller vi på at Juventus vinner til 2,18 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Juventus kommer til å vinne borte mot Roma i Serie A til 2,18 i odds hos Betsson

Team Bettingspesialisten