Calgary Flames vs St. Louis Blues – NHL oddstips

Calgary Flames vs St. Louis Blues – NHL oddstips

Under onsdagsnatten kan det bli et svært interessant møte mellom Calgary Flames og St Louis Blues i Scotiabank Saddledome. Begge lagene hadde en mindre lykket seier rett før oppholdet og er derfor på jakt etter seier. Derfor kan det bli en saftig kamp mellom partene.

Ikke prøv NordicBet enda? Du kan se sport samtidig som du tipper på odds. Sjekk dem ut her da vel!

Hjemmelaget Calgary Flames

Calgary Flames har tapt to av de tre siste kampene deres og gikk inn i oppholdet med et kjempetap mot bunnlaget Ottawa Senators 5-2. Marcus Högberg var mannen i sentrum da han stod for 40 redninger samtidig som Ottawa Senators brøt deres tap på ni kamper. Det store problemet for Calgary akkurat nå ser ut til å være deres offensiv ettersom de bare har klart å score tre mål på sine tre siste kamper. Dette er noe som virkelig må forbedres.

Bortelaget St. Louis Blues  

St Louise har vunnet fire av sine seks siste kamper. De har også vunnet de to siste kampene mellom hverandre når de har spilt på borteis. De har også fått en lang hvilepause og burde være tilbake for å slå Calgary til tross for at det offensive spillet ikke har vært på den måten det burde være i NHL.

Dette tror vi

Calgary har kun scoret tre mål på de tre siste kampene deres noe som absolutt ikke er en offensiv som det burde være under NHL. Vi holder med St. Louis Blues i kveld og tror at de stikker av med seieren.  Vi velger å tippe hos NordicBet på denne kampen, hvor man da får en odds på 2.45.

Vårt oddstips: St. Louise stikker av med seieren på borteisen i kveld med en odds på 2.45 hos NordicBet.

Team BettingSpesialisten