Derby County vs. Stoke City – Engelsk Championship oddstips

Vi har kommet til 30. runde i mesterskapet og nå stiller Ronneys Derby County for andre i gang i ligaen mot Stoke City. To lag som begge har hatt en treg start på sesongen og som ligger på den nedre halvdelen på tabellen. Men formen peker i riktig retning for dem begge. Kampen spilles i kveld klokken 20.45! Husk at du kan tippe på liveodds også.

Hent din oddsbonus hos MobileBet her!

Hjemmelaget Derby

I forrige sesong var Derby litt opp og ned, men klarte å ende på en sjette plass på tabellen. De beseiret Leeds og gjorde seg klar til finale mot Aston Villa der de sistnevnte var de som kom frem til Englands store fotballscene. Denne gangen var det Frank Lampard som sto på langsiden for The Rams. Lampard tok deretter over trenerposten i Chelsea. Inn i trenerjakken trappet nederlenderen Philip Cocu opp, som fikk en tøff start på sesongen. Men de siste kampene har de trakket noen steg opp.

Bortelaget Stoke

Når vi snakker om en tøff sesonginnledning for Derby er det fremdeles akseptabelt i forhold til Stokes som måtte vente til 11. runde for å få seiersskrekk etter møte med Swansea. I de ti føprste rundene så laget røde tall ved åtte anledninger. Av disse kampene var det bare tre kamper Stokes gikk fra målløst, så det ble vist målspill i syv av ti kamper. På en annen side, dersom vi ser på hvordan formen ser ut i løpet av de siste seriekampene, kan Michael O´Neils Stoke presentere den fjerde beste formen i ligaen.

Dette tror vi

Spillet til Derby har satt i fem av de åtte siste, mens Stoke har scoret 16 mål på deres 10 siste kamper. Formmessig befinner begge lagene seg på topp fem ut ifra de fem siste kampene. Derby pleier å være svært gode på hjemmebane, og er i svært god form til tross for at de tapte sist kamp. Vi tror at begge lagene scorer mål og velger å tippe på oddsen hos MobileBet.

Vårt odds tips: Vi tror at begge lagene scorer mål på Pride Park Stadium med en odds på 2.0 hos MobileBet.

Team BettingSpesialisten