Philadelphia Flyers vs. Florida Panthers – NHL oddstips

Philadelphia Flyers vs. Florida Panthers – NHL oddstips

Natt til tirsdag tar Philadelphia Flyers imot Florida Panthers hjemme i Wells Fargo Center. Hjemmelaget sto for en reel overkjøring av Washington Capitals og vi tror man kjører videre på den veien og tar en seier her! Kampen starter klokken 01.00.

Hent din oddsbonus på opptil 2000 kr hos Betsson ved å klikke her!

Hjemmelaget Philadelphia Flyers

Philadelphia Flyers har vunnet fem av de syv siste kampene. I den siste kampen så lå det store fokuset på om Washinton Capitals superstjerne Alex Ovechkin skulle gjøre sitt 700 mål under NHL, men det var istedenfor Philadelphia Flyers kaptein Claude Giroux som stjal showet da han oppnådde to milepæler i sin karriere: hele 800 poeng og 250 mål. Enda viktigere for Flayers del var at svarte på den usle innsatsen mot New Jersey Devils natt til onsdag med en 7-2 seier borte mot et av de beste lagene i NHL.

Bortelaget Florida Panthers

Florida Panthers var fornøyde med omtrent alt i deres siste kamp, foruten sluttresultatet. Men de gikk sammen som et lag og sto for en av de mest komplette presentasjonene siden de hadde en pakke på seks strake seiere innen All-Star-pausen. Men de strekte seg ikke hele veien og takket være noen uheldig sprett tapte de 3-2 mot Pittsburgh Penguins I BB&T Center natt til søndag.

Vi tror dette

Som sagt har Philadelphia vunnet fem av de syv siste kampene deres og har vunnet på hjemmebane tre av de fire siste kampene. De har også vunnet dem av de seks siste møtene mot bortelaget i Wells Fargo Center. Florida har tapt de tre siste kampene sine. Vi holder med hjemmelaget og tror at de stikker av med seieren. Betsson er bettingsiden vi velger å tippe hos.

Vårt oddstips: Vi tror at Philadelphia Flyers vinner på hjemmebane med en odds på 2.18 hos Betsson.

Team BettingSpesialisten