Houston Rockets vs. Memphis Grizzlies – NBA oddstips

Houston Rockets vs. Memphis Grizzlies – NBA oddstips

Er du klar for litt basket? Det er iallfall vi. Memphis har siden All Star helgen kollapset som et hus laget av kort, og Houston fortsetter å trampe videre. Det vil da si at Houston står ovenfor en skjelven Memphis og har overtaket her. Kampen starter 27.02 klokken 02.00.

Hent din oddsbonus hos Betsafe nå!

Hjemmelaget Houston

Vi har hørt fra en del eksperter at det ikke har vært underholdende basket, og det kan vi egentlig være enige i til en viss grad. Men den er iallfall vinnende. James Harden har lenge vært referansepunktet i Houston som under daglig leder Daryl Morey har vokst og virkelig fått fart på seg. Han har et gjennomsnitt på 34 poeng de siste seks kampene. Houston har gjort en del ting annerledes når det kommer til spillet, media og på markedet. De har vunnet åtte av ti kamper.

Bortelaget Memphis

På hjemmetraktene til Elvis Presley er det derimot litt tregere. Frem til All-Star var det en sulten Memphis som dukket opp. Brandon Clarke kastet seg etter hver eneste rullende ball, Jaren Jackson JR. satt treerne fra hjørnene og JA Morant dunket. Clarke og Jackson er for øyeblikket skadet, noe som har gjort ting meget vanskeligere for laget. Memphis ligger blant de ti siste når det kommer til forsvar.

Vi tror dette

Memphis lider av tunge skader, og Houston har som sagt virkelig overtaket her. Memphis har også tre tap på rad mens Houston har vunnet åtte av ti kamper. Vi tror at Houston vinner kampen på Toyota Center. Vi velger å tippe på oddsen hos Betsafe denne gangen.

Vårt oddstips: Vi tror at Houston Rockets vinner mot Memphis Grizzlies på Toyota Center med en odds på 1.16 hos Betsafe.

Team BettingSpesialisten