Juventus vs. Milan – Coppa Italia oddstips

Juventus vs. Milan - Coppa Italia oddstips

Juventus og Milan møtes igjen i Coppa Italia etter første møtet på San Siro endte 1-1. Nå er det Juventus sin tur å nyte fordelen av å spille på hjemmebane. Vi ser frem til en spennende kamp og ser på en kamp om mange mål. Kampen starter i morgen klokken 20.45.

Hent din bonus hos NordicBet her!

Hjemmelaget Juventus

Juventus klarte å gå et mål på San Siro etter en kontroversiell straffe i ekstraomgangen som Ronaldo dyttet inn i nettet. Et viktig mål, et mål som virkelig kan være avgjørende. Vi vet alle hvor mye bedre Milan har blitt etter at Zlatan Ibrahimovic begynte i klubben. Her kan de gi Juventus en utfordring selv om de er på reise. Det er heller ikke et strekt Juventus som de møter. Et faktum er at de fem siste kampene har resultert i to seiere, et uavgjort og to tap, noe som kanskje ikke er det verste, men samtidig ikke det vi forventer å se fra Juventus sin side.

Bortelaget Milan

Men det er ikke bare, bare for Milan heller. Det er nemlig en stor oppoverbakke som gjelder for bortelaget etter at slapp inn et tungt mål i de siste minuttene av første kampen mellom lagene. Imidlertidig er dobbeltmøtet fremdeles på vidt gap, Gattuso og hans men bør absolutt ikke undervurderes. Etter at Zlatan kom til klubben har de kun tapt en av totalt elleve kamper, noe som er et ekstremt flott faktum. Svensken har ikke bare bidratt med å gjøre det offansive bedre, men også bringt inn ny energi på bordet.

Dette tror vi

Etter at Zlatan kom til Milan har bortelaget kun tapt en av elleve kamper, noe som gir en stor fordel. Derimot satt spillet i det første møtet mellom lagene. Juventus tapte forrige kamp de spilte mot Lyon. Milan har scoret på de ti siste kampene deres. Men vi tror at Juventus har overtaket her. Vi velger å spille hos NordicBet! Og husk at du kan tippe på live odds, og benytte deg av cashout funksjonen.

Vårt oddstips: Vi tror at Juventus kommer til å vinne kampen mot Milan med en odds på 1.69 hos NordicBet!

Team BettingSpesialisten