Golden State Warriors vs. Toronto Raptors – NBA oddstips

Golden State Warriors vs. Toronto Raptors – NBA oddstips

Golden State sin tanksesong fortsetter, og i natt mottar ligaens beste defensive Toronto Raptors på Chase Center. Toronto er på sin side tilbake på vinnersporet. Det er et pålitelig klasseskille mellom lagene. Golden State forsvarer dårligst i ligaen fra trepoengslinjen. Kyle Lowry er kanskje på sitt livs beste sesong. Kampen starter 04.35, så her er det bare å gjøre seg klar om du er en natte- og/eller morgenfugl.

Ikke registrert deg hos Betsson enda? Gjør det her!

Hjemmelaget Golden State Warriors

Det er vanskeli gå vite når man skal hente lagets beste spiller tilbake etter skade. Man tjener jo egentlig ikke noe på det om man gjør det for tidlig, men balansen mellom å holde en spiller lykkelig, samtidig som du promoterer lagets fremtid er vanskelig. Her er det da selvsagt snakk om Steph Curry som nå er tilbake etterhåndskaden han pådro seg i starten av sesongen. Det var snakk om å få han tilbake tiedligere. Golden State er nå blant de siste lagene av alle, og man vil da ikke risikere at man trekker opp igjen skaden.

Bortelaget Toronto Raptors

Toronto har basketballigaen største vinnerstreak i år, men ble brutt for noenuker siden, men at de vant 15 kamper på rad sier likevel mye om mentaliteten til laget. At hver natt, hver uke og hver kamp går inn og at de kjempe til klokken tikker ut er en styrke som Nick Nurse har klart å gi laget, og er mer verdt enn noen spiller kan bidra med.

Vi tror dette

Golden state klarer ikke prestere og er det dårligste laget når det kommer til defansiven denne sesongen i NBA. Toronto har den lengste vinnerstreaken i sesongen og er i tillegg kommet tilbake på det vinnende sporet. Vi tror at Toronto Raptors kommer til å vinne på bortebane og velger å tippe hos Betsson.

Vårt oddstips: Vi tror at Toronto kommer til vinne kveldens kamp mot Golden State med en odds på 1.29 hos Betsson.

Team BettingSpesialisten