FC Barcelona vs. Real Sociedad – La Liga oddstips

FC Barcelona vs. Real Sociedad – La Liga oddstips

Barcelona får det tøft I morgen. Real Sociedad med Alexander Isak i spissen har overrasket mye denne sesongen, men vi tror ikke de gjør det under denne kampen. Barcelona har ikke tapt mot Real Sociedad på ni strake kamper. Barcelona er også et klart bedre lag en bortelaget, og burde klare å holde seg unna å tape her.

Har du ikke testet ut tipping hos NorgesSpill? Gjør det her, nå!

Hjemmelaget Barcelona

Barcelona har en del skader, blant annet med sin spiss Luis Suarez som begynner å nærme seg en fremgang i sin rehabilitering. Mye henger på Lionel Messi og hans kompanjong Antoine Griezmann siden Suarez er borte. Begge to er stjernespillere for laget. Barcelona tapte mange vikige poeng under kampen mot Real Madrid. Morgendagens møte er svært viktig da tre svært vikitge poeng står på spill.

Bortelaget Real Sociedad

Alexander Isak hadde en fantastisk kveld på Santiago Bernabeu for en stund siden, og nå gjør han seg klar for sin store utfordring, altså å score mot Barcelona. Formen er veldig bra, både for Isak og laget hans. Veien mot seier her er lang og sesongen har vært vært svært lys og lovende for Sociedad. Når man er gjest hos Barcelona på mektige Nou Camp så har man mye press på skuldrene sine.

Vi tror dette

Barcelona er det klart bedre laget og kan virkelig gjøre det bra her i kveld, selv om det kan bli en utfordring. Barcelona jager også viktige poeng etter tapet på El Clasico. Til tross for skader holder Barcelonas spillere nivået oppe. Real Sociedad har imponert og overrasket denne sesongen, men vi tror ikke at de klarer å stikke av med seier i morgen kveld. Vi velger å tippe hos NorgesSpill.

Vårt oddstips: Vi tror at Messi kommer til å score og at Barcelona kommer til å vinne i morgendagens kamp mot Real Sociedad med en odds på totalt 2.85 (1.50 for at Messi scorer og 1.35 for at Barcelona vinner).

Team BettingSpesialisten