Atlanta Hawks vs. Charlotte Hornets – NBA oddstips

Atlanta Hawks vs. Charlotte Hornets – NBA oddstips

En trist Charlotte Hornets møter Atlanda i natt klokken 00.30. Vi kan forvente oss mange poeng, men vi tror at spissen kommer til å avgjøre dette møtet. Atlanta har blant annet Collins og Young som begge er i storform. I ligaen så er det Hornets som skyter verst, og det kommer derfor til å bli en utfordring for bortelaget.

Har du ikke sjekket ut Betsafe enda? Ta en titt her!

Hjemmelaget Atlanta Hawks

Trey Young er en spiller de fleste har hørt om og kjenner til. Den unge og småvoksne point-guarden ble en del av den mystiske Luke Doncic-handelen i 2018 når Atlanta bestemte seg for å la Doncic passere i utkastet 2018. Atlanta endret utkastet og plukket istedenfor Trey Young, en vakt fra Oklahoma State. For oss var det urimelig at Doncic skulle drøye det til femtevalget, men Atlanta hadde andre planer for fremtiden.

Bortelaget Charlotte Hornets

Motstanderen til hjemmelaget er Charlotte Hornets som er en franchise som kanskje er mest kjent for å være Michael Jordans lag. Han er majoritetseier, men det har dessverre ikke resultert i en tittel enda. Charlotte har ikke enda vunnet en tittel, konferansetittel eller divisjonstittel, sistnevnte er veldig anmerkningsverd og det snakkes mye om lagets fremtid og eksistens.

Vi tror dette

Atlanta er tilbake på hjemmebane og har to spillere i storform. Hornets har NBA-ligaens verste offensiv. Som nevnt i starten tror vi at det kommer til å bli mange mål og poeng under natten, og vi tror at Atlanta kommer til å klinke til med en seier. Vi velger å tippe hos Betsafe hvor du også kan tippe på liveodds og benytte deg av cashout-funksjonen.

Vårt oddstips: Vi tror at Atlanta vinner mot Hornets i nattens kamp med en odds på 1.55 hos Betsafe.

Team BettingSpesialisten