Sevilla vs. Roma dessverre utsatt pga coronavirus

Sevilla vs. Roma dessverre utsatt pga coronavirus

På torsdag skulle det spilles åttende i Europa League. Ett av de mest interessante møtene i åttendedelsfinalen er Sevilla mot Roma. Kampen skulle blitt spilt på mot Ramón Sánchez-Pizjuán hvor det da kunne blitt en skikkelig målfest. Som kjent har Coronaviruset gitt store konsekvenser for det italienske samfunnet. En av konsekvensene er at alle sportsbegivenheter er blitt avlyst frem til 3. april. Denne åttendedelsfinalen er også bli utsatt, nettopp pga Coronaviruset.

Hjemmelaget Sevilla

Det var uten tvil duket for en fantastisk kamp når Europaligaens mestere Sevilla skulle motta den femteplassen i den italienske ligaen Roma! Hjemmelaget Sevilla har imponert noe enormt i ligaspillet og plasserer seg etter 27 omganger på tredjeplass i La Liga. Sevilla fikk nesten en pinne på bortebane mot den spanske storklubben Atlético Madrid. Den første omgangen var mildt sagt begivenhetsrik, og da laget gikk til pause sto det 2-2 på resultattavlen. I andre omgang ble det overraskende nok ikke flere mål og halvtidsresultatet var det som ble resultatet.

Bortelaget Roma

Pga. Corona viruset har Roma fått skikkelig hvile, de har nemlig ikke spilt en kamp på elleve dager, og i helgen ventes det ingen ny kamp. Greien er at de nå kan fortsette å hvile pga. viruset. Hvor bra det er å gå for lenge uten å få spilt kamp, derimot, kan vel sikkert diskuteres. Romas siste kamp resulterte med hele 7 mål og spillet har satt i de fem siste ligamatchene.

Corona – GO AWAY

Spillet til både Sevilla og Roma sitter i de fem siste kampene, og begge lagene har scoret mange mål på deres siste kamper. Vi håper det ikke går for lang tid før kampen kan spilles på Ramón Sánchez-Pizjuán hvor vi virkelig håper det blir et målkalas uten like. Coronaviruset har gitt mange konsekvenser, og har også nå begynt å gå utover sporteventer verden over. Vi krysser fingrene for at dette snart er over og at vi alle kan få nyte det vi elsker, nemlig fotball!

Team BettingSpesialisten