Coronaviruset har nådd NHL og Players Championship er avlyst

Coronaviruset har nådd NHL og Players Championship er avlyst

Det er fredag den 13. i dag! Vi følger med på sportsverden og ser hvor mye coronaviruset påvirker turneringer og kamper innenfor omtrent alle idretter og turneringer. COVID-19 har nå rammet NHL, i tillegg til Players Championship i golf. Det var PGA som kansellerte golf-turneringen, og alle arrangementer for de neste tre ukene kun etter den første dagen. PGA Tour Communications ønsker å gi spillerne og fansen en pause. Etter kun fire slag klarte nordmannen Viktor Hovland å plassere seg på en delt 7.plass. Vi gleder oss til Player Championship er tilbake, og vi håper at alle spillerne klarer å holde seg frisk.

I dag er også de fleste kamper innenfor hockeyverdenen også enten kansellert, utsatt eller satt til å bli spilt helt uten publikum. Det å måtte spille en kamp uten fansen må være en trist sak, og det kan påvirke resultatet betraktelig. NCAA har kansellert de resterende vinter og vår championship pga viruset.

Flere kjente sportspersoner er smittet av viruset

Manageren for Arsenal, Mikel Arteta er smittet av viruset, i tillegg til Callum Hudson-Odoi, som er spiller for Chelsea. Hele førstelaget til Everton, sammen med trenerapperatet, er også plassert i karantene for COVID-19.

Blir vanskelig å skrive oddstips når det ikke er noe å skrive om

Vi ønsker selvsagt å gi dere oddtips, så ofte vi kan og på relevante kamper. Men når kamper, turneringer og ligaer blir utsatt eller kansellert, så er det vanskelig å ha noe bra å gi til dere. Så snart det dukker opp noe å skrive om og noe å gi tips på, så er vi selvsagt på igjen. Vi håper alle holder seg friske og følger statens tips til hvordan man holder seg frisk.

Vi håper også at vi snart kan skrive om og dele vår lidenskap med dere.

Team BettingSpesialisten