Spill på virtuell sport og vinn 1000 kroner

For tiden er det meget begrenset tilbud for den sportsinteresserte. I sportsbooken til Betsson florerer det heller ikke av bettingmuligheter slik du er vant til. Det meste har stoppet opp, men en sport kommer Covid 19 garantert ikke til å stoppe. Det er virtuell sport. Spiller du odds på dette hos Betsson blir du i tillegg med på ukentlige loddtrekninger hvor du kan sikre deg 1000 kroner ekstra.

Klikk her for å besøke Betsson og hente din Betsson SPORT bonus

Sånn blir du 1000 kroner rikere

Spiller du på virtuell sport kan du bli med i tre loddtrekninger som til sammen deler ut 75.000 kroner. Du samler lodd fra mandag til søndag. Aktuelle perioder er 13.-19. april, 20.-26. april og 27. april til 3. mai. Trekningene foregår den påfølgende mandagen. Du melder deg på kampanjen kun 1 gang. Hver gang du spiller odds for 50 kroner på virtuell sport, samler du 1 lodd til trekningen. Du kan sikre deg maksimalt 10 lodd til hver trekning. Hver trekning gir 25 heldige spillere 1000 kroner ekstra. 

Du må spille til minimumsodds på 1.50 for å kvalifisere for lodd. I kampanjen er det følgende virtuelle spill som gjelder: klubbfotball, fotball-VM, basketligaen, hesteløp, hundeveddeløp, tennis, multispill, Rush Darts Go, Rush Horses Go, og Rush Dogs Go. Du kan spille både enkeltspill og kombispill, men systemspill teller ikke. Premiene tildeles uten omsetningskrav, så vinner du så vinner du faktisk to ganger!

Sportbonus hos Betsson

Hos Betsson er det mange interessante og spennende kampanjer for den som liker sportsbetting. Ikke minst kan alle nye spillere glede seg over en oddsbonus. Setter du inn minst 100 kroner på det første innskuddet kan du sikre deg en bonus på 100% opptil 1000 kroner. Denne har et omsetningskrav på 8 ganger til minsteodds 1.50.

Team Bettingspesialisten