Massevis av fine sportskampanjer

Selv om det i disse koronatider er begrenset hva det kan spilles odds på, så betyr det ikke at sportsverdenen er helt stengt. Spiller du odds hos LeoVegas må du huske på å få med deg noen av sportskampanjene som bettingselskapet har.

Klikk for å besøke LeoVegas og hente din LeoVegas SPORT bonus

Slik får du gratis livespill og komboboost

Hos LeoVegas har de nå valgt å åpne opp for at det ukentlige gratisspillet gjelder for alt av sport. Dermed har du full valgfrihet når det kommer til hva du bruker det på. Dette gratisspillet er på livebetting og er verdt 50 kroner. Det utdeles på lørdager klokken 12.00 og må brukes innen søndag klokken 23.59.  Vinner du på livespillet utbetales nettogevinsten. Det eneste du behøver å gjøre for å få dette ukentlige gratisspillet, er å passe på at du har valgt «Ja» til å motta kommunikasjon under profilinnstillingene dine, samt aktivert tilbudet under Mine Tilbud.

Når du spiller på odds er det ekstra gøy å vinne mer når du vinner. Til dette er LeoVegas sin kampanje på oddskomboer helt super. Det betyr at når du spiller kombinasjonsspill så kan du få en gevinstøkning på inntil 65% opptil 10.000 kroner. Totalt kan du få 5 slike bonuser hver uke for bygging av oddskomboer i sportsbooken til LeoVegas. Disse spiller du pre-match på sporter som fotball, håndball, ishockey, volleyball, amerikansk fotball, basketball, cricket og e-sports. Minsteodds er 1.30 og størrelsen på gevinstboosten avhenger av antall valg på kupongen. 3, 4 og 5 valg gir henholdsvis 10, 20 og 35% økning. 6 og 7+ valg gir gevinstøkninger på henholdsvis 50 og 65%.

LeoVegas har sportsbonus til nye spillere

Hos LeoVegas er det alltid mange sportskampanjer på gang. En av disse er den som kommer nye spillere til gode. Etter at du har gjort unna det formelle med registrering gjør du ditt første innskudd. LeoVegas gir deg en oddsbonus på 100% opptil 3000 kroner. Denne får du etter at du har omsatt innskuddet 4 ganger til minst 1.80 i odds. Selve bonusen er uten noen form for betingelser.  

Team Bettingspesialisten