Borussia Dortmund vs Schalke 04 – Bundesliga oddstips

Til alle sulteforede fotballtilhengere som har savnet fotballen i de store europeiske ligaene, nå er ventetiden over, Bundesliga er tilbake og de første kampene spilles på lørdag. Og hvilken kamp å sparke det hele i gang med! Lokalderbyet i Ruhr eller Revier-derbyet som det kalles. Borussia Dortmund mot Schalke 04 er en perfekt match for å kickstarte Bundesliga. Borussia var i slaget før pandemien slo inn over Europa, og Schalke behøver poengene for håp om Europa-spill. Her vil ingen gi seg uten sverdslag og du kan se det hele når kampen sparkes i gang på folketomme Signal Iduna Park lørdag 16. mai klokken 15.30. 

Hent velkomstbonusen på opptil 3000 omsetningsfrie kroner hos LeoVegas

Hjemmelaget Borussia Dortmund

Dortmund var i siget før korona-pandemien sørget for den ufrivillige pausen i fotballen. Da hadde de vunnet fire kamper på rad, inntatt andreplassen på tabellen og for alvor tatt opp jakten på erkerivalen Bayern i kampen om ligatittelen. Om de har beholdt formen er helt umulig å si noe om siden treningsgrunnlaget sammen er så beskjedent.

Erling Braut Haaland og Jadon Sancho er nok ivrige etter å fortsette der de slapp, men Dortmund må også stille uten sentrale spillere. Den skadeforfulgte kapteinen Marco Reus er ute med lårskade, noe som vil svekke det offensive. Samtidig er også midtbanen svekket siden både Axel Witsel og Emre Can er blitt skadet etter at de kom tilbake på trening.  

Bortelaget Schalke 04

Schalke ligger på sjetteplass i ligaen og vil for all del beholde den siste Europa-plassen. Skal de ha noe håp om det må laget til David Wagner dra nytte av Dortmunds skader. Og de behøver at angrepsspillerne finner igjen formen. Amine Harit hadde en god start på sesongen med seks mål og fire assists. Han har vært involvert i flere Bundesliga-mål enn noen andre Schalke-spillere denne sesongen, men utfordringen er at han ikke har hatt en scoring eller assist på de siste henholdsvis 13 og 10 kampene. Andre angrepsspillere som Guido Burgstaller, Michael Gregoritsch og Benito Ramen har frem til nå notert seg for fire mål til sammen i Bundesliga.

Slik tenker vi

Denne kampen får nok preg av en angrep- og forsvarsøvelse. Borussia vil presse og konstant være en trussel for Schalkes forsvar. Normalt ville det vært en ekstatisk atmosfære på stadion med 80.000 entusiastiske tilskuere, men nå vil det bli en merkelig stillhet på stadion. Schalke håper nok at det skal tale til deres fordel, men det spørs om ikke Jadon Sancho og Erling Braut Haaland har andre planer. De to BVB-stjernene har faktisk med henholdsvis fire og syv mål scoret flere ganger siden vinterpausen enn hele Schalke-laget med sine fire. Derfor spiller vi på Dortmund-seier i Revier-derbyet mot Schalke til 1,54 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Borussia drar dette i land med seier hjemme mot Schalke til 1,54 i odds hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten