Werder Bremen vs Bayer Leverkusen – Bundesliga oddstips

Fotballen ruller igjen i tysk Bundesliga etter over to måneders pause på grunn av korona-pandemien. Ikke mye gleder vel de fotballinteresserte mer enn at de igjen kan glede seg over fotball fra en av de store europeiske fotballigaene. Når den 26. serierunden fullføres på mandag er det den gamle storheten Werder Bremen som tar imot Bayer Leverkusen. Dette blir topp mot bunn, men det er vanskelig å spå hvordan pausen har slått ut på formen til de to lagene. Vertene behøver alle poengene for å overleve i øverste divisjon, mens gjestene trenger alle poengene for å henge med i kampen om Topp 4 og plass i Champions League. Begge lagene har dermed mye å spille for og ingen vil gi seg uten kamp. Du kan se det hele når kampen blåses i gang på et folketomt Weserstadion mandag 18. mai klokken 20.30. 

Hent velkomstbonusen på opptil 1000 kroner hos Betsson

Hjemmelaget Werder Bremen

Det er ikke mye som minner om gammel storhet i Werder for tiden. Rune Bratseths gamle klubb har virkelig slitt denne sesongen og ligger nå nest sist på tabellen på direkte nedrykk. Klubben har riktignok en hengekamp til gode mot Eintracht Frankfurt, men det er fire poeng opp til kvalifiseringsplassen, og hele åtte poeng opp til sikker grunn. Resten av sesongen blir dermed en kamp om å overleve på det øverste nivået i Bundesliga. For klubbens del er det å håpe at de har funnet formen i løpet av pandemipausen. Før denne ble det nemlig fire tap og en uavgjort på de fem siste kampene.

Bortelaget Bayer Leverkusen

Gjestene har spilt bra denne sesongen og har så absolutt los på Topp 4 og en plass i Champions League. De ligger nå på femteplass på tabellen med to poeng opp til den ettertraktede fjerdeplassen. Har de beholdt noe av formen fra før den ufrivillige pausen burde det gå greit i denne kampen. Alle turneringer medregnet ble det fire seire og en uavgjort på de fem siste kampene. 

Slik tenker vi

Begge lagene trenger så absolutt begge poengene for å henge med i hver sin del av tabellen. Sist lagene møttes i oktober ble det uavgjort 2-2, men siden den gang er nok styrkeforholdet endret til fordel Leverkusen. Werder Bremen sliter med å score mål, noe Leverkusen ikke gjør. Det kan nevnes at Erling Braut Haaland i løpet av sin tid i Bundesliga har klart å få en høyere xG (expected Goals) enn hva Werder Bremen som lag har i samme tidsperiode. Derfor spiller vi på borteseier til Leverkusen i oppgjøret mot Werder Bremen til 1,73 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Leverkusen går seirende ut av dette og vinner over Werder Bremen til 1,73 i odds hos Betsson

Team Bettingspesialisten