Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt – Bundesliga oddstips

Til stor glede for mange fortsetter den tyske fotballen å rulle. Går det greit blir det om ikke lenge fotball i andre ligaer også. Denne helgen har vi sett oss ut kampen i bilbyen Wolfsburg, hvor byens stolthet VfL Wolfsburg tar imot Eintracht Frankfurt. Det blir ulvene mot ørnene i et oppgjør som er særdeles viktig for begge lagene. Du kan se det hele når kampen blåses i gang på Wolkswagen Arena lørdag 30. mai klokken 15.30. 

Klikk her for å besøke NordicBet og hente din NordicBet SPORT bonus

Hjemmelaget VfL Wolfsburg

Ørnene fikk kjørt seg i den siste kampen borte mot Borussia Dortmund hvor det ble et 2-0-tap, men i den første hjemmekampen etter den ufrivillige pausen vant de 2-1 over Augsburg. I de to siste seriekampene før pausen ble det uavgjort både mot RB Leipzig og Union Berlin. Wolfsburg ligger med 39 poeng på den viktige sjetteplassen som gir kvalifiseringsspill til Europa League. Den vil de for all del beholde, for opp til lagene på Topp 5 er det hele 13 poeng.

Bortelaget Eintracht Frankfurt

Hva Eintracht Frankfurt angår er det ikke mye som minner om laget fra forrige sesong som hadde blandede resultater med fotballen sin. Da røk de ut på straffesparkkonkurranse i semifinalen mot Chelsea i Europa League. Denne sesongen har det gått heller trått for ørnene. Med 28 poeng på 14. plass er det ikke lange veien ned til kvalifiseringsplassen. Begge kampene etter oppstart har endt med tap. Først 1-3 hjemme mot Borussia Mönchengladbach, og deretter 5-2 borte i målorgien mot Bayern München. Legg til 4-0-tap mot Bayer Leverkusen i den siste seriekampen før korona-pausen, så er dette let ag som sliter. Siste seier kom med 2-0 mot Werder Bremen før kampen der igjen, så ørnene har ikke kjent på vinnerfølelsen på en stund.

Slik tenker vi

Hverken ulvene eller ørnene har råd til å tape denne kampen med tanke på det som nå er sesongens mål. Enten kvalifisering til Europa League eller berge plassen i ligaen. Likevel lukter det ikke akkurat uavgjort av denne kampen som oddsen viser. Per nå er nok ulvene også et merkbart bedre lag enn ørnene. Derfor spiller vi på hjemmeseier til Wolfsburg i oppgjøret mot Eintracht Frankfurt til 2,03 i odds hos NordicBet.

Vårt oddstips: Wolfsburg vinner hjemme over Eintracht Frankfurt til 2,03 i odds hos NordicBet

Team Bettingspesialisten