Bayer Leverkusen vs Bayern München – Bundesliga oddstips

Til glede for fotballfansen er det stadig flere europeiske ligaer som restarter. Denne helgen sparkes fotballen i gang igjen i Portugal, og Premier League kommer sannsynligvis i løpet av noen uker. Tyskerne var først ute, og denne helgen er det klart for den femte serierunden etter lockdown. Det er ikke en hvilken som helst kamp vi har sett ut oss ut denne helgen. Bayer Leverkusen tar nemlig imot Bayern München hjemme på BayArena til et spennende toppoppgjør. Kampen blåses i gang lørdag 6. juni klokken 15.30.  

Hent velkomstbonusen på opptil 3000 omsetningsfrie kroner hos LeoVegas

Hjemmelaget Bayer Leverkusen

Vertene ligger på femteplass med 56 poeng etter 29 kamper. Det er samme poengsum som Gladbach som foreløpig har den siste plassen som gir Champions League-spill. Den vil Leverkusen gjerne ha, og etter oppstarten har de jevnt over spilt bra. Det ble riktignok et overraskende hjemmetap 1-4 mot Wolfsburg, men ellers er det blitt tre seire. Vertene er dermed i brukbar form, og med Kai Havertz som har banket inn 5 mål etter oppstarten, og med et godt bidrag av blant annet Moussa Diaby, kan det godt være at de forhindrer gjestenes femte strake seier etter oppstarten.  

Bortelaget Bayern München 

Gjestende Bayern har kurs mot nok et seriemesterskap. Med 67 poeng etter 29 serierunder og syv poeng ned til Borussia Dortmund på andreplass, skal mye rart skje om ikke pokalen nok en gang ender i Bayern. Laget har vunnet alle de fire fotballkampene etter restarten av Bundesliga. 13-2 i målforskjell er imponerende. Robert Lewandowski har scoret 4 mål etter pausen, og er toppscorer med imponerende 29 mål på 27 kamper. Legg til gode bidrag fra blant annet Thomas Müller og Serge Gnabry, så skal Leverkusen få litt av en match.

Slik tenker vi

De to siste møtene i serien endte med seirene 2-1 og 3-1 til Bayer Leverkusen, så dette er en kamp som langt fra er en walkover for gjestene. Samtidig er det slik at Bayern München i snitt scorer 3,1 mål borte, mens Bayer Leverkusen scorer 1,8 mål hjemme. Det kan være nok til at kampen vipper i gjestenes favør. Derfor spiller vi på seier til gjestende Bayern i oppgjøret mot Leverkusen til odds 1,48 hos LeoVegas. (Vil du ha et mer spenstig odds kan du spille på at Robert Lewandowski åpner scoringsshowet til 3.30 i odds.)

Vårt oddstips: Bayer München drar dette i land i kampen mot Bayer Leverkusen til 1.48 i odds hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten