Rosenborg vs Strømsgodset – Eliteserien oddstips

Det er klart for den syvende serierunden når Rosenborg tar imot Strømsgodset på Lerkendal på lørdag kveld. Vertene ser ut til å være i siget, mens gjestene har slitt litt mer i de siste kampene. Blir det nye tre poeng til RBK, eller vil Strømsgodset stikke kjepper i hjulene for full poengpott til vertene? Hva som blir utfallet kan du følge med på når kampen blåses i gang klokken 20.30 11. juli. 

Klikk her for å besøke Betsson og hente din Betsson SPORT bonus

Hjemmelaget Rosenborg

Rosenborg fikk en trøblete seriestart med kun 1 poeng etter de tre første kampene. De to tapene var med ett mål, men etter tre serierunder var tålmodigheten slutt på Lerkendal og Eirik Horneland måtte pakke sakene sine. Trond Henriksen er midlertidig trener og det har gått bedre i de tre kampene etter at han overtok. Det har gitt en uavgjort og to borteseire mot henholdsvis Brann og Stabekk. Rosenborg har dermed kommet seg opp på en syvendeplass i Eliteserien med 8 poeng, men det er hele 10 poeng frem til serieleder Bodø/Glimt.

Bortelaget Strømsgodset

Strømsgodset fikk derimot en god seriestart med en uavgjort og to seire. Etterpå har det buttet litt imot med to uavgjorte og et tap i det tre siste kampene. Formkurven deres er med andre ord annerledes enn Rosenborg sin, men de ligger fremdeles på femteplass i Eliteserien med 9 poeng, men oddsen er at de vil vinne lørdagens kamp. 

Slik tenker vi

Rosenborg virker å være i siget, mens Strømsgodset er inne i en negativ trend i Eliteserien. Rosenborg har også statistikken på sin side når det gjelder seire i disse oppgjørene. Når det virker som at RBK endelig har begynt å score mål igjen, taler det også til vertenes fordel. Tallene sier at Rosenborg scorer i snitt 2,1 mål hjemme, mens Strømsgodet ligger på 1,2 mål i snitt på bortekampene sine. Alt dette tror vi er avgjørende i denne kampen, og det er derfor vi spiller på hjemmeseier til Rosenborg i oppgjøret mot Strømsgodset til 1,44 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Rosenborg vinner hjemme mot Strømsgodset til 1,44 i odds hos Betsson

Team Bettingspesialisten