Bodø/Glimt vs Molde – Eliteserien oddstips

Det er klart for den tiende serierunden og toppoppgjør i Eliteserien når Molde møter Bodø/Glimt. Fortsetter Glimt seiersrekken, eller klarer gjestene fra rosenes by å stoppe denne? De gule fra nord vil gjerne ta alle poengene, men gjestene trenger dem også i kampen om gullet. Dette er et klassisk 6-poengsoppgjør i tetstriden. Hvordan det hele går får du se når kampen blåses i gang på Aspmyra klokken 18.00 26. juli. 

Klikk her for å besøke LeoVegas og hente din LeoVegas SPORT bonus

Hjemmelaget Bodø/Glimt

Det går ikke an å ta fra Bodøs stolthet at de har vært formlaget hittil i Eliteserien. De har rett og slett fortsatt der de avsluttet med seriesølv i 2019. Etter ni serierunder står laget med ni av ni mulige seire og full poengpott i serien. Det gir selvsagt tabelltopp med 27 poeng, og oddsen viser at det kan være mange flere poeng. Det som har imponert mest med Glimt og begeistret fansen, er lagets evne til å score mål. De offensive spillet har gitt 35 scoringer og en målforskjell på pluss 25 i Eliteserien

Bortelaget Molde

Gjestene fra rosenes by har også hatt en god seriestart, men måtte gi fra seg poeng i lokaloppgjøret borte mot Kristiansund i 2-2-kampen i den femte serierunden. Etter det er det blitt fire strake seire, og med 25 poeng vil de overta tabelltoppen om de går seirende ut av dette toppoppgjøret. Molde scorer også mål, men ikke like mange som søndagens motstander. Med 28 scoringer har de en positiv målforskjell på 21 mål.

Slik tenker vi

Glimt har slitt mer for de to siste seirene som er blitt ettmålsseire, mens gjestene har slått Haugesund, Viking og Strømsgodset med til sammen 12-0 i de tre siste kampene. Likevel skal ikke hjemmebanefordelen undervurderes i denne kampen, samtidig som Glimt bruker å score 0,6 flere mål hjemme enn hva Molde gjør borte. Alt dette tror vi er avgjørende i denne kampen, og det er derfor vi spiller på hjemmeseier til Glimt i oppgjøret mot Molde til 2,15 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Bodø/Glimt vinner hjemme mot Molde til 2,15 i odds hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten