Juventus vs Roma – Oddstips Serie A

Allerede klare mestere Juventus vil være vertskap for Roma i siste runde. Det er Roma som har hatt en tøff sesong, men fant formen på slutten med seks seire og uavgjort de siste syv kampene. Samtidig har Juventus avtatt og sist ble det tap mot Cagliari. Roma har imidlertid ingenting å spille for, noe som kan bety at det kan være to umotiverte lag uten at det siste kreves for å score mål i denne typen kamp. På forhånd føles det som det kan være en målløs kamp mellom to store klubber.

Få din velkomstbonus på Nordicbet

Hjemmelaget Juventus

Allerede klare ligamestere Juventus vil absolutt avslutte sesongen med en seier. Spesielt med tanke på at det ble tap forrige gang mot Cagliari med 2-0. Juventus har to tap i sine tre siste kamper og ingenting å spille for da de allerede er mestere. Det er heller ingen poster å jage, noe som kan bety at trener Sarri kan spille et noe reservehold i finalekampen. Juventus har vunnet seks av de ni siste kampene mot Roma og er favoritter foran denne kampen.

Bortelaget Roma

For Roma har sesongen 2019/20 ikke vært særlig positiv. Laget har riktignok sikret seg en plass i Europa League, men det er Champions League som er det store målet for klubben. Derfor er det garantert mye å tenke på for ledelsen i sommerferien. Samtidig har Roma vist god form etter Corona. I de syv siste kampene har laget seks seire og ingen tap. Men avstanden opp til rival Lazio på fjerdeplass er samtidig elleve poeng, og fansen er ikke fornøyd med den posisjonen.

Slik tenker vi

Siden de to lagene ikke har noe å spille for bortsett fra æren, kan det være et relativt middelmådig arrangement. Kamper som dette betyr vanligvis at skarpheten i de avgjørende øyeblikkene mangler. Derfor tror vi at det kan være få mål i kampen, som de har vært i tre av de seks siste møtene mellom lagene i Serie A. Vi velger derfor å spille under 2,5 mål i kampen til odds 2,75 på Nordicbet.

Vårt tips: Under 2,5 mål i kampen mellom Juventus og Roma til odds på 2,75 på Nordicbet

Team Bettingspesialisten