RB Leipzig vs Atletico Madrid – Oddstips Champions League

Verdens fokus er på Lisboa når Champions League skal avgjøres. Takket være Covid-19 er det et spill foran tomme tribuner og på nøytralt sted. Derfor vil det være interessant å se hvordan Leipzig og Atletico Madrid ser ut når de møter hverandre i kvartfinalen. I motsetning til vanlige sesonger, avgjøres alt i enkeltsamlinger, og derfor er det 90 minutter pluss eventuell forlengelse og straffe som gjelder. Begge lag har i utgangspunktet skadefrie tropper og derfor venter perfekte forhold på torsdag.

Få din sportsbonus hos Nordicbet

Hjemmelaget RB Leipzig

RB Leipzig hadde en god sesong i Bundesliga og nådde en tredjeplass bak Bayern München og Borussia Dortmund. I 16-delsfinalen Tottenham slått ut uten store problemer, men nå venter mye tøffere motstand når Atletico Madrid er på den andre siden. Leipzig har en interessant trener i form av Julian Nagelsmann og laget spiller en veldig fin fotball. Vi får se om det er nok for en seier mot et kynisk Atletico Madrid, men selvfølgelig er det en sjanse for tyskerne.

Bortelaget Atletico Madrid

Atletico Madrid endte på tredjeplass på tabellen i La Liga, hele 17 poeng bak rivalen Real Madrid. Diego Simeones team hadde imidlertid en strålende avslutning etter pausen da de gikk ubeseiret i alle de elleve finalekampene i La Liga med syv seire og fire uavgjorte resultat. Det var ikke nok for mer enn en tredjeplass, men dermed har laget sikret spill i Champions League også neste sesong.

Slik tenker vi

Atletico Madrid er favoritten etter oddsen, men vi tror tyskerne kan kreve en seier. Leipzig har sett veldig sterke ut og Nagelsmann er en trener som vet hvordan han kan komme med en kampplan. Derfor tror vi det vil være en smell og at RB Leipzig vinner til odds på 3,25 på Nordicbet.

Vårt tips: RB Leipzig vinner Atletico Madrid til odds på 3,25 på Nordicbet

Team Bettingspesialisten