PSG vs Bayern – Champions League Oddstips

Det er dag for Champions League-finalen, og det var ingen smell i semifinalen. Dette betyr at vi har de franske mesterne PSG mot de tyske mesterne Bayern München i finalen. Bayern er favorittene, men det kan godt være PSG som er mestere. PSG har de største stjernene i form av Neymar og Mbappe, men Bayern har et bedre lag og nok ledelse til å vinne kampen. Derfor ser det ut som om det blir en interessant kamp og skulle PSG vinne, vil det være første gang noensinne. Laget har ikke en gang spilt finalen før. Bayern derimot har vært i finalen ved 10 anledninger og vunnet 5.

Få din velkomstbonus på Nordicbet

Hjemmelaget PSG

De franske mesterne har aldri spilt en finale før. Men med de økonomiske forholdene og spillermaterialet har det bare vært et spørsmål om tid. Nå har det gått veien for en dramatisk vending mot Atalanta i kvartfinalen og en overkjøring av Leipzig i semifinalen. Det er gledelig for den franske klubben at Mbappe var klar for kampen før sluttspillet og sammen med Neymar har de en fryktelig god offensiv. Det eneste spørsmålet er om det er nok mot Bayern, oddsen sier nei?

Bortelaget Bayern München

For Bayern München er det den første finalen i Champions League siden 2013. Laget hadde en flott periode med tre finaler på fire forsøk mellom 2010-2013. Etter tap i 2010 og 2012, klarte laget endelig å vinne i 2013. Nå gjenstår det å se om du kan gjenta bragden og ta en sjette tittel for dermed å gå rundt Liverpool og bli den tredje mest suksessrike klubben i turneringens historie.

Slik tenker vi

Bayern er for gode i år til ikke å ta dette hjem. I tillegg har de rutinen for denne typen fyrstikker som ikke bør undervurderes. Derfor tror vi at Bayern München vil vinne og spiller det til odds på 2,01 hos Betsson

Vårt tips: Bayern vinner Champions League-finalen mot PSG til odds 2.01 på Betsson

Team Bettingspesialisten