Sarpsborg 08 vs Bodø/Glimt – Eliteserien Oddstips

Årets overraskelse i norsk fotball spiller en ny kamp i Eliteserien. Denne gangen er det Sarpsborg 08 som er opposisjonen og alt tyder på at det blir tre poeng til for Bodø/Glimt. Etter 15 runder har laget fortsatt ikke tapt og leder ligaen med syv poeng foran andreplass Molde. I tillegg har laget spilt en kamp mindre enn Molde, noe som betyr at de øker distansen ytterligere i tilfelle seier under søndagens kamp. Sarpsborg ser på sin side etter form ettersom laget er elleve på tabellen og bare har to seire på de syv siste kampene.

Få din velkomstbonus på Betsson

Hjemmelaget Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 tapte stort i den siste kampen mot Kristiansund. Imidlertid har laget vist seg å være betydelig bedre hjemme enn borte. Ser vi på resultatene fra de to siste hjemmekampene, har vi to seire og 6-1 målforskjell. På bortebanen har de de to siste kampene doble tap og 2-9 i målforskjell. Derfor vil det være interessant å se hvordan det går imot seriens store dominerende og overraskende.

Bortelaget Bodø / Glimt

Med 13 seire og 2 uavgjorte på 15 kamper spilt, peker alt til at Bodø/Glimt vil vinne sitt første gull i 2020 i Eliteserien. Halve serie er spilt og laget har scoret 53 mål fremover og dominert stort. Denne uken spilte Bodø/Glimt i kvaliken til Europa League og vant 6-1. Den siste seriekampen ble vunnet 6-0 mot Start. Det er mye som tyder på at laget også vinner mot Sarpsborg 08, oddsen snakker for seg selv.

Oddsanalyse Sarpsborg 08 vs Bodø / Glimt

Bodø/Glimt tar vanligvis poeng mot Sarpsborg 08. Det siste tapet for bortelaget mot Sarpsborg kom i 2016 og siden den gang har det blitt spilt sju kamper mellom lagene uten at Sarpsborg klarer å vinne. Vi tror det vil fortsette, og at Bodø/Glimt vinner kampen til odds 1,73 på Betsson.

Vårt oddstips: Bodø/Glimt vinner borte mot Sarpsborg 08 til odds 1,73 på Betsson

Team Bettingspesialisten