Tyskland vs Spania – Nations League

For første gang siden november er det igjen tid for Europas landslag å spille konkurransekamper. Det er Nations League som venter, og en av de mest interessante kampene på torsdag er den mellom Tyskland og Spania. På grunn av pandemien vil kampen spilles foran tomme tribuner, men det er ikke noe nytt. Se noen av verdens beste spillere spille på Mercedes-Benz Arena i Stuttgart.

Få en oddsbonus på ComeOn i dag

Hjemmelaget Tyskland

Som vanlig er det tyske landslaget fullt av stjerner. De gikk gjennom sin kvalifiserende gruppe med syv seire og en tap på åtte kamper. I den siste Nations League gikk det ikke like bra. Da forlot laget den høyeste divisjonen, men takket være UEFA som endret reglene og introduserte 4 lag per gruppe, forblir Tyskland i gruppe A. Det er vanskelig å vite hvor vi har tyskerne, men organisasjonen og verdensstjernene forblir, og fordelene med hjemmebane skal ikke undervurderes.

Bortelaget Spania

Spanias landslag er kjent for oss nordmenn da de spilte i samme gruppe som oss i kvalifiseringen til EM. Som du vet er det et lag med noen av verdens beste spillere, og det er ingen svakheter i det spanske landslaget. Spania gikk gjennom EM-kvalifiseringen uten å tape, men hadde også en tøff tid i Nations League forrige runde med to tap. Spørsmålet er hvor står du under Covid-19?

Oddsanalyse før kampen

Det er to lag med verdensstjerner i hver posisjon mot hverandre. På forhånd føles det litt vanskelig å gjøre noen analyser av oddsen fordi ingen av lagene har spilt en kamp siden november. Samtidig tilhører de fleste spillerne et av Europas topplag, noe som betyr at de spilte fotball om sommeren 2020. Vi mener at Tyskland med fordel av hjemmebane er litt bedre og vinner kampen. Derfor spiller vi Tyskland som vinneren mot Spania til odds 2.39 på ComeOn.

Vårt oddstips: Tyskland vinner mot Spania til odds 2,35 på ComeOn

Team Bettingspesialisten