Norge vs Østerrike – Oddstips Nations Leauge

Ullevål Stadion inviterer til internasjonal kamp for første gang siden 15. november 2019. Da ble det 4-0-seier mot Færøyene, men nå venter tøffere motstandare. Etter at landslaget vårt klarte å vinne sin gruppe i divisjon C, er det nå divisjon B som venter. Kampen mot Østerrike er på forhånd den vanskeligste i en gruppe som også består av Romania og Nord-Irland.

Få oddsbonusen din hos Nordicbet

Hjemmelaget Norge

Den norske befolkningen har fått håp igjen når det gjelder fotball. Norge gikk opp fra C-divisjon til B-divisjon og kan også kvalifisere seg til EM. Lagerbäcks landslag har ikke tapt på ni kamper og har blant annet tatt poeng mot både Spania og Sverige. Med Håland og Ödegaard som den nye generasjonen stjernespillere ser fremtiden lys ut. Mot Østerrike venter et landslag som er ekstremt bra, men Norge har en absolutt sjanse til å vinne kampen. Da kreves det at den vanlige organisasjonen er der samtidig som stjernene leverer når det er nødvendig.

Bortelaget Østerrike

Østerrike er nasjonen som kom til EM 2021 ved å bli nummer to i sin gruppe bak Polen. Deres største stjerne er uten tvil David Alaba, som vant trippelen med Bayern München i 2020. De har bare ett tap på de åtte siste kampene og har et velfungerende lag. Samtidig er det en nasjon som Norge skal kunne vinne mot hvis de spiller på toppen.

Slik tenker vi

Østerrike har et godt lag, men Norge er også et lag som setter frykt i mange nasjoner i dag. Håland er en av Europas hotteste streikere, og sagaen hans ser aldri ut til å ta slutt. Er han i stand til å levere imot Østerrike hjemme? Det kreves hvis Norge ønsker å ta alle tre poengene og få en god start i Nations League. Vi tror at Norge klarer å vinne kampen og spiller til odds 2,40 på Nordicbet.

Vårt oddstips: Norge vinner over Østerrike med odds 2,40 på Nordicbet

Team Bettingspesialisten