Brighton vs Chelsea – Oddstips Premier League

Amex Stadium inviterer til premiere på fotball når Brighton er vert for Chelsea. Det er en Brighton som endte på 15. plass i serien. Chelsea kom høyere enn det da laget endte som fjerde og dermed nådde Champions League. London-klubben er også laget som har vært mest aktiv under overgangsvinduet. Spillere har blitt rekruttert for over 2 milliarder kroner, og Chelsea satser på å komme tilbake til toppen av tabellen. Om det vil være nok hele veien gjenstår å se, men mot Brighton er Lampards menn klare favoritter.

Få din SPORT-bonus på LeoVegas i dag

Hjemmelaget Brighton

Brighton endte på 15. plass i Premier League-sesongen 19/20. Graham Potter er manager og holdt laget borte fra en bunnkamp i løpet av sesongen. Rekrutteringen av Adam Lallana på en free transfer fra Liverpool vil være interessant, og styrking av den nederlandske midtbanespilleren Joël Veltman er også et røverkjøp. Brighton møtte Chelsea i en treningskamp før sesongen. Da endte kampen 1-1.

Bortelaget Chelsea

Etter transferforbudet har Chelsea rekruttert ferske da spillere kjøpte inn for mer enn 2 milliarder kroner. Kai Haverts fra Leverkusen for €80 millioner, Timo Verner fra Leipzig for €53 millioner, Ben Chilwell fra Leicester for €50 millioner og Hakim Ziyech fra Ajax for €40 millioner. I tillegg har laget hentet midtbanespilleren Malang Sarr og PSG-stjernen Thiago Silva på en free transfer.

Slik tenker vi

Chelsea kan ha mange nye anskaffelser og hadde allerede en spennende tropp forrige sesong, som var nok for Champions League. Det kan imidlertid ta noen runder før laget spiller sammen. Derfor kan det veldig godt bli en jevn kamp da Brighton er et dyktig lag på mange måter. Men Chelsea har nok stjerner til å avgjøre kampen. Vi tror at Chelsea vinner premieren, som vi også spiller til odds 1,64 på LeoVegas.

Vårt oddstips: Chelsea vinner borte mot Brighton til odds 1,64 på LeoVegas

Team Bettingspesialisten