Brann vs Bodø/Glimt – Oddstips Eliteserien

Bodø/Glimt fortsetter jakten på den første serietittelen noensinne og før runde 18 mot Brann ser det mildt sagt lovende ut. På 17 kamper har det blitt 15 seire og 2 uavgjorte. Dette betyr at laget nå har en margin ned til andreplassen Molde på 14 poeng. Formen er strålende, og når du nå møter en Brann som kommer fra et tungt tap, tyder alt på at det vil være bortelaget som vinner kampen. Sist lagene møttes vant Bodø 5-0.

Få velkomstbonusen din hos Nordicbet

Hjemmelaget Brann

Brann er niende på tabellen og har bare to seire på de ti siste kampene i Eliteserien. Senest var det tap mot Vålerenga med hele 1-5 og det var ikke så mye som var sant for Bergenserne. Fredrik Haugen, Gilbert Koomsom og de andre spillerne må prestere bedre hvis de skal klatre. Det vil være vanskelig å nå plassene som gir spill i Europa League eller Champions League-kvalifiseringen, men Brann har et spillermateriale som skal kunne være høyere oppe i tabellen enn ni.

Bortelaget Bodø/Glimt

For en utrolig sesong Bodø/Glimt har, og alt tyder på at de stormer mot sin første serietittel noensinne. Med 15 seire og 2 uavgjorte på 17 runder leder laget i overlegen stil. Lagets fire siste kamper i Eliteserien og Europa League har betydd seire med 6-0, 6-1, 3-0 og 6-1. 21-2 i målforskjell de fire siste kampene! Laget i Eliteserien har scoret flest mål med utrolige 62 mål på 17 kamper. Dette gir et gjennomsnitt på 3,64 mål per kamp, ​​noe som selvfølgelig er bemerkelsesverdig høyt. Det er ingenting som kan stoppe Bodø/Glimt fra å vinne Eliteserien.

Slik tenker vi

Brann er sterk hjemme i Bergen, men ingenting kan stoppe Bodø/Glimt for øyeblikket. Vi tror at bortelaget fortsetter suksesshistorien ved å beseire Brann på bortebane. Derfor velger vi å spille Bodø/Glimt som vinner til oddsen 1,72 på Nordicbet.

Vårt oddstips: Bodø/Glimt vinner borte mot Brann til odds 1,72 på Nordicbet

Team Bettingspesialisten