Manchester United vs Crystal Palace – Oddstips Premier League

Ole Gunnar Solskjærs lag starter sesongen en uke senere enn de andre lagene. Årsaken til den sene starten for laget er at United spiller i Europa League-sluttspillet som ble avgjort i august. Nå venter en ny sesong for Manchester United, som ble nummer tre i forrige sesong. Nå møter de Crystal Palace, et Palace som startet sesongen med å beseire Southampton 1-0. United er klare favoritter og den norske treneren ønsker selvfølgelig å starte sesongen med seier.

Få din bonus på Mobilebet

Hjemmelaget Manchester United

Manchester United har signert Donny van de Beek fra Ajax, men klubbens fans hadde håpet på mer. Bredden mangler for å utfordre Liverpool og Manchester City mens United har en elleve som kan vinne mot de fleste lag i Premier League. Mot Crystal Palace er hele laget tilgjengelig, men de må prestere bedre enn de gjorde i forrige treningskamp. Så ble det tap mot Aston Villa med 0-1 men det skal legges til at det stort sett var reserver som fikk spilletid i kampen. Nå skal Solskjær starte med et sterkest mulig lag for å få en god start på sesongen, og oddsen taler for seier.

Bortelaget Crystal Palace

Crystal Palace avsluttet sesongen på den verst tenkelige måten. Syv tap og en uavgjort i de åtte finalekampene. Derfor var det gledesscener etter premieren der Palace holdt nullen og beseiret Southampton. Målet ble scoret av Wilfried Zaha, den tidligere United-spilleren. Zaha fikk også et mål utelukket etter VAR-offside og så ut til å være i humør for spill i premieren. Den offensive kantspilleren må prestere på topp hvis Crystal Palace skal få noe fra Old Trafford.

Slik tenker vi

United har en fordel hjemme og har et mye bedre lag. Derfor mener vi at Manchester United viser sin dominans og klarer å vinne kampen. Vi velger å spille United som vinner til odds 1.30 på Mobilebet.

Vårt oddstips: United vinner over Crystal Palace til odds 1.30

Team Bettingspesialisten