Brighton vs Manchester United – Oddstips Premier League

Brighton startet sesongen med å tape mot Chelsea hjemme, men siden har det gått mye bedre. Seier mot Portsmouth og Preston i Carabao Cup med totalt 7-0 og borteseier mot Newcastle med 3-0 betyr at det er positivt rundt klubben for øyeblikket. For Manchester United er det ikke de samme lykkelige tonene. Tapet mot Crystal Palace i seriepremieren med 1-3 viser hvor klubben står for øyeblikket. At det ble seier mot Luton i Carabao Cup, redder ikke den prestasjonen.

Hjemmelaget Brighton

Brighton har Graham Potter som trener, og han ser ut til å få fart på laget i starten av sesongen. 9-0 og tre seire i de tre siste kampene i alle turneringer er selvfølgelig bra, selv om ikke motstanderen har vært den sterkeste. Nå blir det tøffere motstand hjemme mot Manchester United, og forrige sesong var det dobbelt tap mot laget. Nå er det imidlertid en mulighet til å score poeng for hjemmelaget.

Bortelaget Manchester United

Fans rundt Old Trafford er langt fra fornøyd med signeringene før sesongen. Bare en forsterkning er ikke nok for at United skal kunne true sine rivaler på toppen i Premier League. Formen er heller ikke veldig lovende. Tap mot Sevilla i Europa League i slutten av august, mot Aston Villa i treningskampen før sesongstart og tap 1-3 mot Crystal Palace i premieren. Det reddes ikke av seier mot Luton i Carabao Cup.

Slik tenker vi

Vi tror det blir en jevn kamp mellom to ball-ledende lag. Men at Manchester United er så klare favoritter forstår vi ikke når vi ser på formen deres. Vi tror det kan være hjemmeseier eller i det minste uavgjort på Amex Stadium, som oddsen viser. Vi velger derfor å spille 1X til odds 2,16 på Betsson.

Vårt tips: 1X i kampen mellom Brighton og Manchester United til odds 2,16 hos Betsson

Team Bettingspesialisten