Molde vs Sandefjord – Oddstips Eliteserien

Molde har 16 poeng oppe for å forsvare tittelen så det blir sannsynligvis ikke gull i år for klubben fra Trondheim. Imidlertid har de både Odd, Rosenberg og Vålerenga innen to poeng, og de må komme i form hvis laget skal være nummer to. Hjemmelagets form har ikke vært den beste med bare en seier på de siste fem seriekampene. Kan du ta alle tre poengene mot Sandefjord som kjemper for å overleve? Det kan være jevnere enn mange tror.

Få bonusen din hos Nordicbet i dag

Hjemmelaget Molde

Molde har vært norsk fotballs store dominerende de siste årene. I år er Bodø/Glimt det beste laget. Molde har hele 16 poeng opp til den øverste serielederen. Nei, det blir ikke noe gull til Molde i år, men derimot vil de være nummer to eller tredje på tabellen. Så venter kvalifiseringskamper for Europa neste sesong, noe som både Molde og Rosenborg vil ha. Det krever hjemmeseire mot lag i nederste halvdel av tabellen.

Bortelaget Sandefjord

Sandefjord har for øyeblikket det siste trygge stedet å beholde laget i Eliteserien. Det som er bra for nykommeren er at det er fem ned til Start som har kvalifiseringsplassen. Sandefjord har to strake kamper uten tap og har fem seire og en uavgjort på de ti siste kampene i Eliteserien. Det er definitivt et gjennomsnitt som får laget til å holde seg i serien hvis du fortsetter på banket vei.

Slik tenker vi

Det føles som Molde har det tøft, men klarer likevel å vinne mot Sandefjord. Molde har spilt i Champions League-kvalifiseringen denne uken og burde derfor ha noen slitne spillere. Samtidig er det ikke behov for direkte motivasjon i laget fordi de ønsker å nå topp tre og spill i Europa neste sesong. Vi tror at Molde vinner kampen og får oddsen 1,53 på Nordicbet.

Vårt oddstips: Molde vinner Sandefjord til odds 1,53 på Nordicbet

Team Bettingspesialisten