Norge vs Romania – oddstips Nations League

Norge har seier og tap og trenger nok en seier mot Romania i Nations League. Et Romania som startet med overraskende å spille 1-1 mot Nord-Irland og deretter vant Østerrike borte med 3-2. Derfor er det vanskelig å vite hvordan laget skal prestere på Ullevål stadion i Oslo. Norge er favoritter og vi håper at det blir en norsk seier slik at drømmen om A-divisjonen fører til slutten.

Få din velkomstbonus på Betsson

Hjemmelaget Norge

Norge startet årets Nations League med å tape hjemme mot Østerrike med 1-2. Derfor var det et presset Norge som tre dager senere måtte løsne virkelig da de vant mot Nord-Irland med hele 5-1. Da scoret Håland to mål, og det er mye som tyder på at han er i Lars Lagerbäcks start-elleve før kampen mot Romania. Norge har møtt Romania så sent som i 2019 i EM-kvaliken. Da endte begge kampene med kryss.

Bortelaget Romania

Romania kvalifiserte seg ikke til EM, men har startet bra i Nations League. Premieren mot Nord-Irland var ikke spesielt bra, men å vinne mot Østerrike på bortebane er ingen enkel prestasjon. Derfor er det vanskelig å vite hvor vi har laget, men hvis Norge gjør en fullstendig opptreden, bør det være nok til å vinne. Norge har 1 tap de siste elleve kampene mens Romania har 1 seier på de fem siste kampene.

Det er det vi tenker

Vi tror at Norge er hungrige og vil hevne seg for det nylige tapet hjemme. Norge har bedre spillere selv om også Romania har et dyktig lag og oddsen taler for norsk seier. Vi tror på Norge i denne kampen og velger å spille dem som vinnere. Vi får de beste oddsene på Betsson, som tilbyr 2,00.

Vårt oddstips: Vi tror at Norge vinner over Romania med odds på 2,00 på Betsson

Team Bettingspesialisten