Spania vs Sveits – Oddstips Nations League

Alfredo di Stéfano stadion i Madrid inviterer deg til denne spennende kampen mellom Spania og Sveits. Spania er favoritter og vil vinne for å utvide ledelsen de har for øyeblikket på andre lag i gruppen som Ukraina og Tyskland. Sveits har bare tatt ett poeng under Nations League i år og er dermed også sist.

Få velkomstbonusen din hos Nordicbet

Hjemmelaget Spania

Det er snart ett år siden Spania tapte sin siste kamp og oddsen snakker for seg selv før denne kampen. Laget har spilt tre uavgjorte siden den gang og vunnet ti kamper. I Nations League startet laget med å spille 1-1 borte mot Tyskland før Ukraina enkelt ble avskjediget hjemme med 4-0. Nå venter Sveits i Madrid, og alt peker mot nok en seier for favoritten. Alt annet ville være ekstremt uventet gitt den fine formen Spania har hatt den siste tiden.

Bortelaget Sveits

Sveits hadde ingen problemer med å kvalifisere seg til EM, men i Nations League har det vært vanskeligere. Tap i premieren mot Ukraina med 1-2 ble fulgt av 1-1 hjemme mot Tyskland. Det er et poenggjennomsnitt som ikke er nok til å vinne gruppen og nå venter den kanskje tøffeste kampen i konkurransen mot Spania i Madrid. Sveits har et sterkt lag med mye kvalitet, men det er lite sannsynlig at det ville være nok å vinne mot Spania.

Det er det vi tenker

Vi tror at Spania viser at de er det beste laget og dermed også vinner kampen. De har for sterke spillere til å ikke vinne dette hjemme. Med Ramos i god form og en Fati som virkelig har en god start på sesongen, er det kvalitet i laget. Vi velger derfor å spille Spania som vinner og få oddsen 1,38 på Nordicbet.

Vårt oddstips: Spania vinner mot Sveits med odds 1,38 på Nordicbet

Team Bettingspesialisten