Hoffenheim vs Dortmund – Oddstips Bundesliga

Erling Braut Haaland scoret et hat-trick i den siste kampen for Norge og vil nå møte Hoffenheim med sitt Dortmund. Den norske spissen er i god form, men har det tøft mot et Hoffenheim som startet sesongen sterkt med to seire på tre kamper. Hoffenheim har vært litt av et mareritt for Dortmund de siste årene, og vi må tilbake til 2017 for å finne en seier for Dortmund.

Få din velkomstbonus på Betsson i dag

Hjemmelaget Hoffenheim

Hoffenheim tapte sist borte mot Frankfurt, men hadde før det vunnet begge sine kamper der 4-1 mot Bayern München er det som imponerer mest. Laget har noe stort på gang og kom sjette i forrige sesong. Trener Sebastian Hoeneß er bare 38 år, men har gjort veldig gode ting med Hoffenheim, som tidligere var en klubb på nedre halvdel av tabellen.

Bortelaget Dortmund

Borussia Dortmund har et spennende lag som på en god dag kan vinne mot alle lag i verden. Dessverre for Dortmund har de hatt vanskelig for å prestere jevnt over en hel sesong. Forrige sesong hadde de ledelsen lenge og stor avstand ned til den verste rivalen Bayern. Men etter et gjennombrudd på slutten av sesongen endte de 13 poeng bak mesteren. Inneværende sesong har startet med seire mot Mönchengladbach og Freiburg, men tap mot Augsburg i Bundesliga og mot Bayern i Super Cup. Oddsen er at Dortmund vinner kampen mot Hoffenheim.

Slik tenker vi

Det føles som en usikker kamp mellom to lag med selvtillit. I landslagspausen er det en spiller som imponerte mest. Spissen Erling Braut Haaland scoret et hat-trick i forrige kamp, ​​og vi tror han er sulten på flere mål i Bundesliga. Vi tror at Haaland vil lykkes med å score sitt femte mål for sesongen i Bundesliga. Derfor spiller vi at Haaland scorer i kampen til odds 1,68 på Betsson.

Vårt oddstips: Erling Braut Haaland scorer mot Hoffenheim til odds 1,68 på Betsson

Team Bettingspesialisten