Molde vs Strømsgodset – Oddstips Eliteserien

Molde har selvtillit etter å ha vært sesongens første lag som vant mot Bodø/Glimt. Avstanden er imidlertid for stor til at Molde kan klare å forsvare ligatittelen. 16 poeng opp til Bodø/Glimt viser hvor overlegen den fremtidige mesteren er. Molde kan være glad for at de har nådd Europa League, men er sannsynlig skuffet over at de var et mål fra spill i Champions League. Mot Strømsgodset skal det ikke være mulig å få noe annet enn tre poeng.

Få oddsbonusen din hos Nordicbet

Hjemmelaget Molde

Molde vant sin siste seriekamp mot Bodø/Glimt 4-2, det var første tap for Bodø/Glimt på 21 runder på Eliteserien. Sesongen for Molde har vært greit selv om det har vært litt for mange tap til å kunne utfordre om seriegullet. Den vellykkede kvalifiseringen til Champions League påvirket resultatene i seriekampen med tre tap i ligaen mellom kvalifiseringskampene. Nå har laget imidlertid to strake seire og en stigende form, selv om avstanden opp til serielederen er altfor stor.

Bortelaget Strømsgodset

Strømsgodset vant mot Haugesund i august, men siden den gang har det ikke vært noen seier. Seks strake uavgjort i Eliteserien har betydd at selv om de er ubeseiret de siste seks kampene, har de bare en seier på ti seriekamper. Til tross for dette har laget samlet nok poeng til å holde seg vekk fra nedrykksstreken. Avstanden ned til den negative kvalifiseringsplassen er fem poeng og gitt bunnlagets form, ser det ut til at det blir en fornyet kontrakt for Drammen-klubben.

Slik tenker vi

Alt peker mot at Molde vinner, og lagets stigende form bekrefter dette ytterligere. Seieren i forrige kamp ser ut til å ha økt tilliten mye, og i det europeiske spillet så vi at Molde holdt god nivå mot virkelig gode lag. Mot et lag som kjemper for sin overlevelse, bør forskjellen være så stor at Molde vinner relativt komfortabelt. Derfor velger vi å spille Molde som vinner til odds 1,35 på Nordicbet.

Vårt oddstips: Molde vinner over Strømsgodset til odds 1,35 på Nordicbet

Team Bettingspesialisten