Molde vs Rapid Vienna – Oddstips Europa League

Molde spiller sin andre gruppespillkamp i Europa League og det er kanskje gruppespillets viktigste kamp som venter. Fordi det er med Rapid Vienna Molde gjør opp for andreplassen i gruppespillet, da de fleste forventer at det vil være Arsenal som vinner gruppe B. Det er ingen enkel oppgave som venter på Molde da Rapid Vienna gjorde en sterk innsats mot Arsenal. Laget ledet kampen til det 70. minutt da Arsenal med to kjappe mål snudde kampen og fikk alle tre poengene.

Få en velkomstbonus på Betsafe

Hjemmelaget Molde

Molde har vært i god form de siste ukene etter en ganske svak sommer. Seieren mot Bodø/Glimt er imponerende og i den første gruppespillkampen i Europa League ble det seier borte mot Dundalk. Totalt har Molde fire strake seire i alle turneringer og spillet har sett veldig bra ut. Før kampen mot Rapid Vienna er Molde favoritter, men odds på over 2,00 betyr vanligvis at det er usikkert og en jevn kamp venter.

Bortelaget Rapid Vienna

Rapid Vienna fra Østerrike har startet sesongen sterkt med fire seire og uavgjort i de fem åpningsrundene. Bare RB Salzburg er bedre med fem strake seire, men de har også økonomiske muskler som Rapid ikke kan matche. Men Rapid Vienna vil gi Molde en tøff kamp og har spilt jevnt mot både Gent og Arsenal under årets europeiske leker. Spørsmålet er om det er nok mot et lag som Molde, oddsen taler for en jevn kamp?

Slik tenker vi

Molde har vært utrolig sterk hjemme og var ekstremt nær å nå Champions League. Nå er laget i kjempeform og er derfor også favoritter hjemme mot de østerrikske gjestene. Vi tror at Molde vil lykkes med dette, selv om det kan ta lang tid før seieren blir berget. Men vi velger å spille Molde som vinner til odds 2,45 på Betsafe.

Vårt oddstips: Molde vinner over Rapid Vienna til odds 2,45 på Betsafe

Team Bettingspesialisten