Hertha Berlin vs Borussia Dortmund – Oddstips Bundesliga

Erling Braut Håland fortsetter å overbevise for sin Borussia Dortmund og forventes å starte i kampen mot Hertha Berlin. Før landslagspausen gikk Dortmund på sesongens andre tap da Bayern ble for vanskelig i en kamp som endte 2-3. Nå venter mye lettere motstand enn forrige gang, men det krever fortsatt en perfekt ytelse hvis laget skal få alle tre poengene. Håland har scoret seks mål i starten av sesongen, men har en lang vei å gå til Robert Lewandowski som leder målliga på 11 mål.

Få din sportsbonus på Betsafe

Hjemmelaget Hertha Berlin

Etter en tung start har Hertha Berlin tatt poeng to seriekamper på rad og i den siste kampen borte mot Augsburg ble det en klar seier med 3-0. Dermed ligger laget på 12. plass på tabellen og det blir ikke en enkel oppgave å prøve å ordne poeng mot Dortmund. De siste tre kampene mot laget har vært tap, om enn med et mål. Årets utgave av Dortmund er også sterkere enn de siste årene, og det vil være tøft for Berlin-klubben å få noe fra kampen.

Bortelaget Borussia Dortmund

Borussia Dortmund har tapt to kamper i løpet av sesongåpningen av Bundesliga. Det siste av tapene kom hjemme mot Bayern i siste runde i en kamp som endte 2-3. Målscorere for Dortmund var Marco Reus og Håland, men det var ikke nok for poeng. Derfor er laget tredje på tabellen på Bundesliga bak Bayern og Leipzig, men avstanden til toppen er bare tre poeng. Før kampen mot Hertha Berlin indikerer det meste et motivert Dortmund som vil hevne seg for tapet i det siste.

Slik tenker vi

Hertha Berlin er ikke den enkleste opposisjonen borte fra hjemmet, men uten fansen bak er det lettere enn tidligere sesonger. Denne gangen synes vi Dortmund er for bra til at Berlin kan true over 90 minutter, som oddsen også viser. En som har vært i god målform er Erling Braut Håland og derfor velger vi å spille ham som målscorer til odds 1,67 på Betsafe.

Vårt oddstips: Erling Braut Håland scorer til odds 1,67 på Betsafe

Team Bettingspesialisten