Molde vs Arsenal – Oddstips Europa League

Molde møter Arsenal i Europa League for andre gang i november. Det norske laget tapte det siste møtet 1-4, men er fortsatt i en god posisjon for å komme seg videre etter seire mot både Rapid Vienna og Dundalk. At laget skal være i stand til å true Arsenal, føles imidlertid ikke sannsynlig, spesielt med tanke på at Arsenal har hevn å hente etter å ha blitt nullstilt to strake ligakamper. Kan Molde overraske eller vil det være Arsenal som vinner?

Få oddsbonusen din hos Betsson i dag

Hjemmelaget Molde

Molde har gjort det bra i Europa så langt, men viste sist mot Arsenal at det er for stor nivåforskjell mellom lagene. Samtidig har Molde vært sterk hjemme og kan muligens gjøre oppstyr. Men da må alt alt går som det skal under torsdagens kamp mellom lagene. I helgens seriekamp mot Stabaek i Eliteserien ble det en klar seier med 3-0 og på de ti siste kampene i alle turneringene har laget syv seire, to uavgjorte og bare ett tap og det var mot Arsenal.

Bortelaget Arsenal

Arsenal har vanskelig for å finne den jevnheten som kreves for at det skal bli en veldig fin sesong for Arteta. På de fem siste seriekampene har laget bare en seier og tre tap. I tillegg har de ikke scoret på to strake kamper i Premier League. Nå venter en vanskelig bortekamp i Norge. Senest hadde imidlertid ikke Arsenal noen problemer med å beseire Molde da de vant 4-1 på Emirates. Kan det være de samme tallene denne gangen, eller fortsetter det dårlige spillet som vises i Premier League?

Slik tenker vi

Selv om Molde gjorde det bra, er Arsenal litt for sterke til at Molde kan få poeng i denne kampen. Samtidig kan alt skje på Aker Stadium der Molde har vist seg vanskelig å slå. Til tross for dette velger vi og tror at Arsenal kommer tilbake og vinner kampen til tross for de siste svake resultatene. Derfor velger vi å spille Arsenal som vinner til odds 1,65 på Betsson.

Vårt oddstips: Arsenal vinner borte mot Molde til odds 1,65 på Betsson.

Team Bettingspesialisten