Everton vs Manchester City – Oddstips Premier League

Everton vs Manchester City - Oddstips Premier League

Everton vant sin siste kamp mot Sheffield United, som var den fjerde strake seieren til Ancelotti i Premier League. Nå blir det tøffere for Everton når Manchester City kommer på besøk til Liverpool. Manchester City har ikke tapt på ti kamper i Premier League, Carabao Cup og Champions League. Senest ble det en 2-0-seier mot Newcastle. City er favoritter til å vinne, men må prestere på toppen for å vinne kampen.

Få din bonus på Nordicbet på 1000 kroner

Hjemmelaget Everton

Everton har en god sesong med Ancelotti og har fremfor alt begynt å komme tilbake i form i Premier League. Seire mot Chelsea, Leicester, Arsenal og Sheffield United har gjort laget nummer to på tabellen. Nå blir det tøft ettersom City er i god form, men Everton har også spilt uavgjort mot Liverpool og vunnet mot flertallet av andre topplag. Hvis laget klarer det samme gode form, kan det være poeng, men det blir tøft ettersom Manchester City er et lag som er vanskelig å slå.

Bortelag Manchester City

Manchester har blitt bedre etter en svak start. 10 strake kamper uten tap og tap de siste 19 kampene er imponerende og fremfor alt har forsvaret vært utrolig. I de siste 9 kampene har City holdt nullen 7 ganger mens de sluppet inn totalt 2 mål. Dette er imponerende statistikk og viser hvordan laget kommer i riktig form foran den stramme tidsplanen som venter over jul og nyttår. Oddsen viser at det kan være en ligaseier for City, men da må du vinne kamper som dette.

Slik tenker vi

Manchester City har 5 strake seire mot Everton og er i bedre form enn motstanderen. Samtidig er også Everton virkelig gode for øyeblikket med 4 strake seire i Premier League og en andreplass på tabellen. Derfor blir det en spennende kamp mellom to gode lag. Vi tror Manchester City er litt bedre enn motstanderen. Derfor velger vi å spille Manchester City som vinner til odds 1,51 på Nordicbet.

Vårt oddstips: Manchester City vinner borte mot Everton med odds 1,51 på Nordicbet

Team Bettingspesialisten