Manchester United vs Aston Villa – Oddstips Premier League

Den norske treneren Ole Gunnar Solskjær har tatt United opp på andreplass i Premier League og nå har de sjansen til å ta tre nye poeng mot en sterk Aston Villa. I den siste kampen mot Wolves vant United, som ikke har tapt siden november i Premier League. Aston Villa er også i god form og er femte i ligaen med fem strake kamper uten tap. Derfor kan det bli en spennende kamp på Old Trafford på nyttårsdagen.

Få velkomstbonusen din på LeoVegas

Hjemmelaget Manchester United

Etter utgangen i Champions League var Solskjær en tvilsom trener. Men siden tapet har det gått desto bedre, og laget har ikke tapt en kamp. United er i semifinalen i EFL, er nummer to i Premier League og har ni strake uten tap i Premier League. Men spillet har vært opp og ned, og mot Wolves var det ingen imponerende innsats. Et mål på overtid var nødvendig for å sikre tre poeng. Men motivasjonen burde være topp etter Liverpools 0-0 mot Newcastle. En seier mot Aston Villa betyr at United går opp i en delt serieledelse på samme poeng som sin rival.

Bortelaget Aston Villa

Aston Villa har hatt en bedre sesong enn noen forventet. Laget startet sterkt, men tapte så noen kamper. Desember har vært en virkelig god periode for laget som ikke har tapt en kamp de siste fem. Forrige gang de spilte 1-1 borte mot Chelsea og med en kamp mindre spilt, er avstanden opp til direkteplass i Champions League bare tre poeng. Oddsen viser at det blir en tøff kamp på Old Trafford, men sist gang lagene møttes i arenaen, endte kampen 2-2.

Slik tenker vi

Begge lag er i god form, men United har et bedre lag og fremfor alt en bedre tropp. Alle lagen er for tiden i den mest intense delen av spillplanen, og da kan bredden på troppen vanligvis ta avgjørelsen. Vi tror at United har den beste troppen og også klarer å vinne kampen. Derfor spiller vi United som vinner til odds 1,76 på LeoVegas.

Vårt oddstips: Manchester United vinner imot Aston Villa til odds 1,76 på LeoVegas

Team Bettingspesialisten