West Bromwich vs Manchester City – Premier League Oddstips

Manchester City er nummer to i Premier League, men går opp i serieledelsen med seier. West Bromwich er nest sist i ligaen og har stort poengbehov. Det blir imidlertid den tøffeste mulige motstanden når Manchester City kommer på besøk, et fotballag som har stilt opp ti strake seire i alle turneringer og ikke har tapt en kamp siden november i fjor. Kan West Bromwich bjeffe eller blir det City som tar alle tre poengene som forventet?

Få oddsbonusen din på Betsafe 

Hjemmelaget West Bromwich

West Bromwich klarte faktisk å spille uavgjort mot City da lagene møttes i Premier League i desember. Kan laget score poeng igjen er det en utrolig prestasjon. Laget tapte sist mot West Ham, men hadde før det en sterk seier borte mot Wolves med 3-2. West Brom har imidlertid ikke vunnet hjemmekamp siden november 2020, og gjennom hele sesongen har det bare vært en seier på The Hawthorns. Å møte Manchester City vil derfor være mildt sagt en tøff oppgave for London-klubben.

Bortelaget Manchester City

Manchester City viser en formtopp som er en mester verdig. 10 strake seire i alle turneringer er imponerende, og det er fremfor alt forsvaret som har vært fantastisk. Imidlertid har lagets beste spiller Kevin de Bruyne blitt skadet og er ute i fem til seks uker. Det er en tung avbrudd for City som har en ganske takknemlig tidsplan for de kommende rundene med bare bunnlag.

Slik tenker vi

Selv om de Bruyne er skadet, er Manchester City et lag som skal kunne vinne ganske enkelt mot West Bromwich. Hvis vi ser på oddsen, viser de en klar fordel for Manchester City. Vi tror det kan være en kamp der City vinner relativt enkelt. West Brom har sluppet inn flest mål i Premier League, totalt 43. Derfor spiller vi over 2,5 mål til odds 1,54 på Betsafe.

Vårt oddstips: West Brom vs Manchester city vil være over 2,5 mål til odds på 1,54 på Betsafe

Team Bettingspesialisten