Super Bowl LV – Oddstips om NFL

Verdens øyne er rettet mot Tampa, Florida, når Tom Brady og hans Buccaneers vil være det første laget noensinne som spiller Super Bowl hjemme. Opposisjonen er den tøffeste man kan tenke seg, da det er Mahomes Chiefs som er det andre laget. De vant Super Bowl i fjor og har sjansen til å forsvare en Super Bowl som det åttende laget i historien. Det ville være en stor prestasjon, men det er mye som tyder på at dette kan være tilfelle, da Chiefs er ganske store favoritter. Vil det være Brady eller Mahomes som får nok en Super Bowl Ring?

Få 500% velkomstbonus på NorgesSpill

Hjemmelaget Tampa Bay Buccaneers

Tom Brady lager sin første sesong for Buccaneers, og franchisen har all grunn til å være fornøyd med lagets nye oppkjøp. Han har tatt laget til sin første Super Bowl siden 2002. At laget også får sjansen til å spille Super Bowl hjemme gjør det hele enda bedre. Dessverre vil det ikke være foran overfylte tribuner som det vanligvis er. Dette skyldes den rådende pandemien. Men vi håper å se fotball av høy klasse fra Brady og hans Buccaneers.

Bortelag Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs vant Super Bowl i fjor og har vært ligaens beste lag i 2020. 15-2 i den ordinære sesongen er de alene med, og i sluttspillet har det vært seire mot tøffeste motstandere. Både mot Cleveland Browns og Buffalo Bills var Chiefs det bedre laget og vant rettferdig. Hvis de spiller på det nivået de kan, vil de også vinne Super Bowl LV selv om det er Brady som er i andre laget.

Slik tenker vi

Vi tror at gammel slår sult, og at det kan være et smell i årets Super Bowl, selv om oddsen sier noe annet. Det er mye som står på spill og da leverer vanligvis Tom Brady det beste. Derfor velger vi å spille Tampa Bay Buccaneers som vinnere av Super Bowl LV til odds 2,40 på NorgesSpil.

Vårt oddstips. Tampa Bay Buccaneers vinner til odds 2,40 på NorgesSpil

Team Bettingspesialisten