Manchester City vs Tottenham – Oddstips Premier League

Manchester City er vert for Tottenham på Etihad Stadium i det som kan være et interessant møte mellom Pep Guardiola og Mourinho. Det er Mourinhos lag som har vunnet de to siste møtene mellom lagene. Men det er ingen tvil om at det er Manchester City som forventes å vinne kampen. City har 14 strake seire, mens Tottenham har tapt tre av sine fire siste kamper. Hvem kommer seirende ut av kampen i Manchester i helgen?

Få velkomstbonusen din på Bethard

Manchester City nærmer seg PL-tittelen

Manchester City leder serien med fem poeng, men har en kamp mindre spilt ennden lokale rivalen Manchester United. Laget har 14 strake seire i Premier League og FA Cup samtidig som laget også skal spille finalen i Carabao Cup. Fremfor alt er det forsvaret som har imponert med 14 innrømmede mål på 22 kamper, noe ingen andre lag i serien kan matche. I tillegg har målene også begynt å komme, og City ser ut til å gå mot en klar seier i Premier League.

Tottenham har fått Harry Kane tilbake

Mourinhos Tottenham har hatt Harry Kane borte, noe som er lagt merke til på resultatene. Før engelskmannen var tilbake hadde laget tre strake tap og ligger bare på åttendeplass på tabellen. Senest var det imidlertid en seier mot West Bromwich i Kanes første kamp siden skaden. Men laget er klare underdogs før den tøffe bortekampen mot City. Men Mourinho har beseiret Pep Guardiola tidligere i Premier League.

Tanker foran Premier League-kampen

Når laget til Mourinho spiller borte mot serielederen, er det vanligvis ikke mange mål, selv om oddsen før kampen sier noe annet. De tre siste møtene mellom lagene har endt på under 2,5 mål. Gitt at det er seriens to beste forsvar som møtes, i det minste når det gjelder innrømmede mål, tror vi at det kan være stramt og lønnsomt med det rare målet for Manchester City. Derfor spiller vi under 2,5 mål til odds 2,30 på Bethard.

Vårt oddstips: Under 2,5 mål i kampen mellom Manchester City og Tottenham til odds 2,30 på Bethard.

Team Bettingspesialisten